Bronies.cz

Úplná verze: S6 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Já bych to ještě viděl tak, že by se tím filmem uzavřela jedna jakoby kapitola, třeba tím, že se z Mane6 stanou vládci Equestrie a pak by následovala nová, která by měla nové hlavní postavy např. jejich potomky. Bylo by to určitě zajímavé.
Potomky... To by bronies nevydýchali

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
Najskôr by sa mohlo uzavrieť akurát tak EQG, ale veľkofilm by mohol znamenať len jeden z ďalších. Podľa mňa však o tom rozhodne ako úspech toho veľkofilmu, tak aj úspech 7. série. Alebo to bude naozaj finále a potom nás čaká G5 a teda všetko nové by bolo. Fandovia Star Treku na takéto niečo sú zvyknutí, ale čo bronies? No netreba zabúdať, že stále môže pokračovať G4, už len preto, že predchádzajúce G-čka boli aj tak len pre deti, ale toto je iné Ajsmug A vedia to dobre aj v Hasbre.
Star Trek generace a MLP generace jsou něco jiného. V ST jde o stejný vesmír, liší se jen čas a prostor. V MLP jde o kompletně odlišné seriály, které spolu nemají takřka nic společného.
Ohľadom Star Treku neviem ako to presne je, ale u MLP som si všeličo všimol. Napríklad záver S4, kde bol Tirek, tak ten sa objavil aj so Scorpanom v G1. Aj keď ako sa v seriáli objavujú referencie na rôzne filmy a seriály, tak toto môže byť len referencia na G1, aj keď mi to príde skôr ako iná doba.
Star Trek se (až do doby, než jej restartovali) odehrával v jednom univerzu, takže odkazy na děj i postavy předchozích etap (v různých podobách) byly vcelku běžnou záležitostí. Děje se to u všech déle běžících příběhů, takže to u MLP moc nepřekvapí.

A stejně jako MLP, i ST obsahuje řadu "nesmyslů" ve smyslu nekonzistence, chybějících informací, nedovysvětlených věcí atd. a obzvlášť v době uvedení z toho někteří trekkies šíleli Rainbowlaugh na debaty "jak se na to vůbec můžete koukat, dyť je to nelogická sra**a, která celý ST fenomén jen kazí!" si moc dobře pamatuju, byla toho plná diskuzní fóra. Takže fakt, že se to děje u broneis, není nic překvapivého.

Nicméně dokud bude MLP vydělávat, tak si Hasbro (a scénáristé především) dá (dají) záležet na důstojném pokračování - po shlédnutí posledního EQG filmu (Legend of Everfree) o tom nepochybuju.
V MLP šlo vždy o easter eggy nebo vypůjčené postavy, a to vždy z G1. Navázat třeba na G2 by ani nebylo možné, protože to byl zcela jiný žánr. Star Trek modelu jsou podobné třeba Equestria Girls. Já si další generaci MLP dovedu lehce představit třeba tak, že Starlight projde portálem do jiného světa a nebude se moct dostat nazpátek.
Upřímě jsem o tom přemýšlel už u páté série.
Myslím, že by celkem bylo cool, kdyby se vytvářela nová řada poníků "ve stejné generaci i světě" a třeba udělat nějakou menší řadu side-příběhů (třeba jen o 13 epizodách), něco jako Torchwood u Doctora Who (I když teda nevím jak to u toho přesně je, ale chystám se na to Twilightblush ) Kdyby třeba povolali opět Lauren Faust, nebo kohokoli schopného (A když tak píšu, proč nevzít i něco ze starších generací, že?) a vytvořili příběhy odehrávající se okolo kompletně jiné skupiny poníků (Do možností by připadaly třeba i exstující postavy jako Daring Do, Spiecial Agent Sweetie Drops nebo třeba i gryfové) a nebo udělat sérii v Equestrii v jinačím čase (třeba v blízké budoucnosti nebo něco ze života Celestie a Luny). Přitom by tam byli reference na hlavní sérii(V nedávné minulosti by to mohlo být zajímavé ohledně rodičů AJ), kterými by se neustále připomínalo, že se jedná o MLP.

Děj MLP je alespoň pro mě založen na postavách. Každá postava je jiná a my vidíme, jak fungují dohromady. Ovšem po tom, co se rozvoj Mane 6 dostal do maxima na konci třetí série, kdy se "dostaly na max level v přátelství", se ty postavy už nemají moc kam rozvíjet a interakce mezi nimi už nepřinesou diváku moc nového, když se většinou děje to samé na stejné notě. Chtělo by to, aby hlavní postavy zkrátka ustoupily trochu do ústraní. Řekl bych, že proto se mi i tak líbilo finále šesté série. Protože hlavní postavy, okolo kterých to je, vůbec není Mane 6 , ale někdo, koho tak často v popředí nevidíme a má v sobě ještě svůj potenciál na situace, co divák ještě neviděl.
(Když to tak vezmu, tak Doctor Who je velmi dobrý příklad - Tam se po 3 sériích veškeré postavy vystřídají a pořád sleduješ něco nového, i když se to nachází pod stejnou značkou a světem.)
Dá si někdo MLP RUN za 22 minut ?

Tak som to vyskúšala a došla do konca. Rainbowlaugh
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25