Bronies.cz

Úplná verze: S6 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Špitalo se něco o bratru Fluttershy...

A já chci hlavně vidět znova Maud a Limestone (Marble vám s radostí přenechám)
Tak na toho bráchu se těším taky, snad to nepohnojí Rainbowlaugh
To o bráchovi FS byla zmínka v jedné z několika falešné sinopsí k S5. Ale rodiny mane six, pardón "seven" jsou jednou z několika posledních věcí které bych chtěl v MLP ještě vidět.
No, ten brat FS bol už Hasbrom potvrdený pre season 6.
nevím kam to naházet, ale našel sem super přicáklou teorii o tom co je zatím o S6 odhaleno

[spoiler jak kráva] a obsahuje obrázkyek
[tahle teorie nese značku Draim aproved, tedy kvalita a obsah odpovídají mému přemýšlení = je to blbost]
našel sem článek na >Horse News
http://www.horse-news.net/2016/01/pro-ml....html#more
smysl to dává částečný a je tak utřeštěná, že to musím pustit dál
převykládáno po mojem

Teorie
Malá prinzezna Flurry Heart vypadá jako Starlight Glimmer, která je známa silnou magií a cestováním časem...


[Obrázek: FullSizeRender.jpg]


Zní to šíleně a vysvětlování je ještě šílenější, ale do toho protože nejšílenější je, že to dává smysl!

Hlavní jsou rozdíly mezi nimi. Hlavní: barva očí a křídla.
Malá Flurry má oči o něco světlejší, respektive světle modré, není ale tajemstvím, že u lidí (a podle zdrojů na >Horse i u koní) se čas od času stává, že barva očí se změní/ztmavnou. Zbytek jde nabarvit.
Tedy buďjiž, oči ok. Hlavní věc - ty přerostlé načepířené křídla.

Je již známo z epizody, kde Pinkie hlídala malé Cakeovi, malí poníci v jisté fázi dětství mají kompletní přístup ke všem svým magickým/letovým/dupacím (?) schopnostem. Tak si tohle představte u malého alicorňata.

Jasně je tu Cely, Luna a pak i Twilight, která bude nejspíše dělat chůvu, aby malé uklidnily, ale je i zajímavý fakt že alicorni jsou čím dál silnější. Celestii si podala Luna (NMM) a pak I Chrysalis. Cely a Luna pak zůstaly kompletně bokem, když se Sombra pokoušel vrátit a Cadence toho sice vydržela hodně, ale taky v podstatě selhala (nehádat se, museli to dělat za ni). A pak Twilight. Někdo vynechal tu anime bitvu s Tirekem?

Tedy se dá předpokládat, že tohle malé Flurry není ke zvládnutí fyzickými silami. Začne bořit města laserovými paprsky, žonglovat s domy a kdovíco ještě. Co teď? Jako snad jediná pořádná možnost by mohlo být odejmutí alicorní moci a počkat si řekněme do 18ti, když už bude mít zodpovědnost. Z toho jsou tři možnosti: vzít jí křídla, roh nebo oboje.
Řekněme že oboje je příliš drastické atd. Pak je tedy jediná možnost: vzít gigantické křídla. Twilight se naučila létat během 1-2 let, navíc procvičovat a vyvíjet magii, jak bylo často zdůrazňováno, trvá léta a mít pak alicorna, který je v kouzlení začátečník... špatné.

Další faktor: výchova v hradě. Hmm, je to nejlepší nápad? Kdoví jak by dopadla osobnostně. Představte si namyšlenou, s prominutím, krávu jak si vystoupí na ten královský balkon a nastolí diktaturu. I Cadence mívala problém s namyšleností zdroj (podle >Horse, nečetl sem).
Řešení: domek ve městě, chovat se "normálně" a nějak ji vychovat by byla "z lidu/z poňstva". Táta strážný, proč ne? Cadence by se taky nemusela šířit o tom, že vládne. Však to znáte, co se dítěti předkládá od narození, to mu přijde správné viz. já taky nevím, proč máme doma příbory v prvním šuplíku a ne jako známí ve druhém. Prázdné místa jako křídla navíc si domyslete.
Třeba občasné návštěvy Cely a Luny, známí? A Twilght jako chůva, to je už opakovaná historie.

A nejdivnější část, asi bude potřebovat nějaké alternativní jméno co? Třeba si Cadence vzpomene na Twilightinou kámošku a 8th-best-m8 Stralight Glimmer a co takhle ji pojmenovat... O_O
PONIDOX

Až přijde čas, jak bylo ukázáno v Coutie Remark 2, dojde u ní k... otřesu, změní názor na svět a nezájem nazdar, první test cestování časem za 5 4 3 2 1 ... nevědíc o křídlech které jí schovali někde v mrazáku a spoustě další magie, je pryč.

kdo to dočetl... děkuji
jdu spát
Sladká Celestie je to tak ujetý nebo jsem tak ospalej?

Twilight Universe
je to ujetý a taky dost možný
a já taký ospalý, vyšinutý ataký dosťí sjetý (ne že bych o tom byl vědomý) O_O
ta teorie my vymetla hllavu
Draim: Ty bys vychovával potencionálního budoucího vládce království inkognito? To jsi pěkný masochista Rainbowlaugh. Pamatuj, že své potomky je nejlepší si držet u těla stejně, jako nejhoršího nepřítele, protože není nic nebezpečnějšího, než zapomenutý děcko s božskými schopnostmi, kterýmu všichni lžou a který se jednoho dne dozví pravdu. A to ještě v tak nebezpečným světě, jako je Equestrie. To by nevydalo dějem na sezonu, ale na novou generaci.
(07.02.2016, 03:22)Elevea Napsal(a): [ -> ]Není nic nebezpečnějšího, než zapomenutý děcko s božskými schopnostmi, kterýmu všichni lžou a který se jednoho dne dozví pravdu.

Přesně. Stačí se podívat na Thora a Avengers, aby si člověk udělal představu, jak by to mohlo dopadnout.
Ups...

Twilight Universe
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25