Bronies.cz

Úplná verze: Froldovy patlaninové pokusy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Echu echu *důležitě si nasazuje brýle*
Kreslení pomocí předlohy ti pomáhá, kromě pár drobností, jako je příliš velká dolní čelist, je zbytek proporčně ok. Co mi ale vadí víc je použití barev, jsou příliš výrazné a trochu dráždí oči. Další věc co bych vytkla jsou linie. Nevadí mi, že jsou roztřesené, ale podobně jako ta barva jsou tam hrozně jako pěst na oko. Doporučila bych je dělat také v nějaké tmavší barvě a vzít si na to nějaký měkčí nástroj, kde nebude tak moc poznat každý hrbol. Podobně jako je to u předešlého obrázku co tady máš.
Vlastně, mohl by si zkloubil ten způsob jakým si nakreslil ten předešlý s tím, že si použil předlohu jako u tohoto a bylo by to naprosto... nnnnnya! Časem, až v tom získáš větší zručnost, se ti ale určitě povede nakreslit něco na ten způsob jako je tady ta Rarity Raritywink
Sensei Mao již vše řekla... ano nejvíce mě bolí oči z barvy...
Mám na barvy trochu horší cit. :/
Zkus udělat stínování Ajsmug
Tak, mám tu další výtvor, který slouží jako taková drobná ilustrace pro jeden můj clopfic. Prosím, neptejte se Rainbowlaugh

Ačkoliv to vypadá, že se jedná o BDSM hřebce a jeho otrokyni, není to tak. Jen jsem blbě (a když říkám blbě, myslím tím opravdu blbě) zvolil barvy a oděv.

[Obrázek: hotovocarter2.png]

Důležité pro mě je, že je to dělané na tabletu a také to pro mě má jedno poučení - Nikdy už nepoužívej na outlinu červenou a tmavě hnědou a koukej se pořádně na barvy.
Tak, můj nedávný projekt pony legionáře je hotov. Teď se pokusím o stínování a uvidíme, co z toho vyleze.

[Obrázek: legionarbarvyhotovo.png]
[Obrázek: roman_pony_legionaire_by_frolda-d5y0j5s.png]

Tak a zde je legionář vystínovaný. Já vím, že tam jsou chyby, ale je to moje první pořádné stínování
Já v tom ivdim minimální rozdíly čéče, a nebral bych to jako vystínovaný Pinkiesmile Protože ke stínu potřebuješ hlavně zdroj světla, a i když nemusí bejt nakreslenej, takty stín y pak maj smysl Pinkiesmile
Tieňovanie/Hĺbka to máš tak jedno ... určite to tomu obrázku prospelo a nikdy nie je naškodu skúšať niečo nové, sa nenazdáš a budeš ich robiť ako rutinu.
Ten vystinovany je poznat ze to je lepsi - problem s ponikama je, ze maji jednoduche barvy a tvary tudiz i stinovani to moc nediferencuje. Cim vice detailu tak tim vice to stinovani zacne byt znatelne a hrat roli.

U predchoziho obrazku by lehky naznak "slzsy" ci mlzivych oci kompletne zmenil citeni te sceny - takhle to vypada spise jako ta otrokyne, ale pokud tomu neni tak a byla by pridana slza/mlzeni do oka toho hrebce, tak to dostane okmazite uplne jiny nadech a bude to mineno romanticky nez BDSM - takhle to je na pul cesty a neni jasne zda ten hrebec zneuziva sveho postaveni a nebo ten jeho usmev bude jeste eskalovan v radost z napr. jejiho navratu.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32