Bronies.cz

Úplná verze: Froldovy patlaninové pokusy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Chtěl bych vidět vektor za hodinu Rainbowlaugh

red: Ano dělám nejdřív skicu na papír a z ní pak udělám vektor, je to podle mě lepší a účinější. (navíc při vektorování občas zmizí chyby na papíře Rainbowlaugh.
(27.07.2012, 01:22)Frolda Napsal(a): [ -> ]Další zářez na pažbě, Zecora je těžká jako prase Rainbowwild 5 hodin v kuse. Ouch!

Je to můj koncept, takže je tam chyb jako prase. Snažím si ale dávat pozor na chyby psané výše. (nově také na anatomii Rainbowlaugh)

(Btw. vypadá jak těhotná, ale svedeme to třeba na tu anatomii - ne, že to začneš předělávat Martine Rainbowlaugh)



(Základ - některé věci pro lepší vzhled vynechány)

EDIT: Protože jsem blbec, ocas dodám až odpoledne, teď v noci už není to správné soustředění.

Tvuj koncept?
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2012/1...57rznt.png

Tak tenhle obrázek jsem opravdu neviděl, navíc moje drží misku, opírá se o bednu a je posunutá jinak. Je to zajímavá náhoda.
Takéto "náhody" poznám moc dobre. Píšem to v úvodzovkách, pretože v dnešnej dobe už hádam ani nie je náhoda, že sa na dA nachádzajú minimálne dva takmer na chlp rovnaké obrázky poníkov. To isté sa mi stalo pri kreslení Fluttershy... hlavne pri fakt vydarených pózach je to takmer pravidlom, že už existuje niekoľko rovnakých obrázkov.
Tak po menší pauze a politování se v Terokově tématu (promiň kamaráde Rainbowlaugh) jsem opět zpátky s mým nejpovedenějším dílem. Jedná se o moje OC pro připravované RP v Steam Punk stylu. Jeho jméno je Lord Frolda Val Hallen a popis najdete v Představte svůj charakter zde na fóru. - Odkaz.

[Obrázek: lordfroldavalhallen.png]

Také jsem si vyzkoušel stínování na zlatých ozdobách a nějaké další drobnosti. Práce trvala zhruba 5 - 6 hodin

A tentokrát to opravdu je můj koncept Rainbowlaugh
Není to vůbec špatné - ale na mě to má moc protáhlé a rovné tělo a přední nohy moc vpředu. Ale rozhodně máš lepší linky než já. Rainbowlaugh Na tom musím ještě zapracovat. Rainbowlaugh Mimochodem - vystínovat jen některé části se mi moc nelíbí. Působí to pak divným dojmem, něco vystupuje ("3D") a něco je placaté. Hodláš to někdy dostínovat celé, nebo je to záměr?

Btw - díky, aspoň mám fajn předlohu na ty tvoje hadry. Rainbowlaugh
ja zas dodam ze vacsiu hlavu ... ponici maju obrovske hlavy v pomere k telu
Tak to už je podle mě věc stylu anatomie, jestli to dělá přesně podle MLP anatomie nebo dodává vlastní prvky. A k tomuhle tělu bych řekla, že ta hlava sedí. Kdyby byl mohutnější, tak neřeknu Rainbowlaugh

...když jsme u toho - možná, kdyby se zkrátilo to tělo, možná by ani ty přední nohy nepotřebovaly tolik posunout... a naopak.
Technicky spracované super - ako už napísali druhí. O anatómii si myslím to, čo Legeden - hlavu trošku zväčšiť.
A k samotnému štýlu: ja ti neviem, mne skôr pripomína samuraja Twilightblush To bolo prvé, čo mi napadlo, keď som uvidel ten obrázok.
Ak by som v tom chcel vidieť steampunk, tak minimálne goggles na hlavu sú povinnosť a plášť by som si predstavoval viac gothic, nejaké čierne a šedé farby. A nohy by som mu nechal bez oblečenia.
To je len taký môj malý subjektívny príspevok Pinkiesad2
red: Oblečení nevypadá samurajsky ani náhodou. Spíš mi to připomíná středověk než steampunk. Ozubený kolečka nebo něco takovýho by na obleku působily mnohem steampunkovějc. Steampunk je totiž hlavně o technice a strojích poháněných párou.

Poník nemá proporce jako ti v MLP, ale to nevadí. Problém mám jen se strašně dlouhým krkem, zakončeným malou hlavou (s kratším krkem by byla OK). Bez oblečení musí vypadat jako kříženec s žirafou.

Souhlasím s Kitty-chan, že by se mělo vystínovat všechno nebo nic.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32