Bronies.cz

Úplná verze: Double Rainboom
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Tak konecne jsem to videl a me pocity.. mno.. Snowdrop byla lepsi, dejove opravdu ano plus bylo to opravdu "srdcovske MLP" ktere potesi.

Na druhou stranu, Double Rainboom byl proste totalni ulet, neco jako kdyz clovek jde do opery si poslechnout Mozarta a oni mu tam narvou dubstepovou Metallicu, zahranou na klasicke nastroje Rainbowlaugh

Ale uz za samotny "effort" to opravdu stalo, muzeme kritizovat jak se nam chce ale kdyz se nekdo odvazi jit zadarmo do takoveho mega projektu aby potesil fan-base, tak i pres az moc prepalenou episodu mu slusi Respect! =)
No, „zadarmo“ – byla to tuším závěrečná práce ve filmovce, takže to úplně zadarmo nebylo Pinkiesmile Jestli je to všude stejné, tak možná dostal i nějaký rozpočet.
Tuším nejaký univerzitný projekt a za také veci obvykle peniaze nedostávaš. Hoci neviem, ako je to na rôznych umeleckých školách.
Kámoš na filmovce rozpočet na svůj studentský film měl, tak nevím Pinkiesmile I tak je „zadarmo“ = za diplom Pinkiesmile
[Obrázek: hFA1BFCE7]
DR je dobrý, ale Snowdrop na mě zapůsobilo mnohem víc. Nemá tady náhodou svý vlastní diskuzní vlákno?
(01.04.2013, 23:48)Xeelee Napsal(a): [ -> ]
(01.04.2013, 19:14)Hotsteppa Napsal(a): [ -> ]Xeelee, čo je vlastne tá modrá "vec" zač?

http://www.youtube.com/watch?v=j56DnUJewPA

Právě sem zjistil, že Lauren Faust dělala na Foster's Home for Imaginary Friends Pinkiehappy

BTW too many Bloos?
Přišel jsme vyděl jsme a zpravil sme si chuť po Snowdrop. Smál jsme se a bavil od začátku do konce. Pro mě je to mnohonasobně lepší než Snowdrop.
Aj mne sa velmi pácil. Snowdrop je trochu...jemné. Mne sa naopak pácila ta cast s powerpuff girls. Najviac ma to pobavilo v casti, kde sa RD a PP vracali portálom spät' a bolt tam Dan! YAY!!
Nevím, jestli to mám hodnotit, zase budu za blbce, který si před tím nesedl na zadek Pinkiesmile

Jakožto fanouškovský projekt: samozřejmě běžím si koupit klobouk, abych měl co smeknout.. animace téměř jako seriál, efekty na výši, dabing úžasný, humor mi sice dvakrát bránici nezboural, ale nenudil jsem se.. odkazy na další seriály celkem pozvedly náladu..

Zkrátka, klidně by se to dalo odvysílat jako jedna z epizod ve třetí sezóně.. Otázka je, zda to je dobré hodnocení nebo špatné..

Ten konec měl ale divný sestřih.. z hluboké deprese do budovatelského nadšení..

Třeba taková Snow Drop, ač byla kratší a možná trochu ukecená, ve mne zanechala mnohem větší dojem..
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24