Vzťah človek + koník - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Vzťah človek + koník (/Vlakno-Vztah-clovek-konik) |
RE: Vzťah človek + koník - Ajdrianpony - 13.05.2013 Vše co bych k tomuto tématu napsal bylo vyjádřeno již v příspěvku od Blue Storma... Můj nejoblíbenější poník je Aplejack ale i Lyra. Jinak můj osobní názor je tento: Equestrie je svět fantasie, v něm je možné absolutně všechno a hodnotit a nebo posuzovat věci ze světa fantazie podle reality je nesmysl jak to tu hodně lidí udělalo Fantasie a Realita jsou dvě odlišné věci a nemůžou se kombinovat, tudíž ze vztahu poník a člověk může vzniknout cokoli, třeba kentaur a nebo krásné hříbě může z něj vzniknout cokoli si daný člověk bude přát Od toho fantazie je , ne abychom uvažovali realisticky ale naopak abychom se odvázali a nemožné udělali možným RE: Vzťah človek + koník - Refly - 13.05.2013 A přesně o tom toto vlákno je - o tom, co vše si dokážeme ve své fantazii představit... Re: Vzťah človek + koník - Terodeness - 13.05.2013 Co myslíte jsou changelingové, na stejné úrovni jako poníci? Protože kdyby ano tak byste mohli vyřešit nedostatečné množství main charakterů. RE: Vzťah človek + koník - LikiOne - 13.05.2013 (12.05.2013, 23:56)Blue Storm Napsal(a): Otázka zní: Když jsem už zde, jakožto v Ponyvillu na dobu neurčitou a nevím zda se vrátím a mám tu své zázemí. Dokážu si sám sobě říci, že bych mohl mít k určitému poníkovi hlubší vztah, když i ona má ke mě nějaké city?. Je vůbec přípustné, abych se zamiloval do poníka?, nebo mám zůstat po zbytek života sám už jen z toho důvodu, že bych stále měl na mysli to, že ta bytost má 4 nohy, kopyta, ocas a hřívu?. Že bych stále myslel na to, že jsem divnej milovník zvířátek?. na tohle ti odpoví můj podpis alias ("Co je špatného na tom milovat někoho kdo neexistuje? absolutně nic. Pokud se s tím smíříte.") to samé platí i pro poníky (teda aspoň pro mě) a co se týče toho, no řeknu to naplno [spoiler: sexu] tak pokud někoho miluješ sem si jistý že některé odlišnosti mezi poníkem a člověkem se stanou časem irelevantní , a co se týče potomků tak sem to tady u psal kdybych věděl že bude potomek jen po matce (poníkovi) klidně, a co se tyče adopce mě by nevadilo vychovávat cizí dítě . RE: Vzťah človek + koník - Refly - 13.05.2013 (13.05.2013, 10:46)Bluro Napsal(a): Co myslíte jsou changelingové, na stejné úrovni jako poníci? Protože kdyby ano tak byste mohli vyřešit nedostatečné množství main charakterů. A to je nápad... [spoiler: Beru Chrysalis... ] (13.05.2013, 11:04)LikiOne Napsal(a): to samé platí i pro poníky (teda aspoň pro mě) a co se týče toho, no řeknu to naplno Ano, to jsem se snažil také vyjádřit, pěkně napsáno. Re: Vzťah človek + koník - Terodeness - 13.05.2013 To je její nový zákeřný plán jak nasytit svoje děti. Rozsét je mezi tisíce milujících broníků. Btw je zde nějaká slečna, která by si dokázala představit vstah se vším všudy s hřebcem z Equestrie? RE: Vzťah človek + koník - Azuliana - 13.05.2013 Ne... ale to bude tím, že mě hřebci v seriálu neberou, páč mé srdce patří Spikovi takže já nejsem moc reprezentativní vzorek. RE: Vzťah človek + koník - MBite - 13.05.2013 (13.05.2013, 11:13)Refly Napsal(a):(13.05.2013, 10:46)Bluro Napsal(a): Co myslíte jsou changelingové, na stejné úrovni jako poníci? Protože kdyby ano tak byste mohli vyřešit nedostatečné množství main charakterů. Fajn nápad, ja si zo.... fuuuu. Refly, prečo si vždy zoberieš to najlepšie Azuliana: ešte môžme vyskúšať či bude fungovať drak+človek FOR SCIENCE!!!! RE: Vzťah človek + koník - KovisCZ666 - 13.05.2013 Řekněme.. zkusit se má všechno RE: Vzťah človek + koník - kosay - 13.05.2013 Zdieľam Reflyho názor na cudzie potomstvo ktoré by som mal vychovávať. A vôbec ale vôbec nezdieľam Tuxov názor na požičiavanie partnerky kamarátom |