![]() |
Vzťah človek + koník - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Vzťah človek + koník (/Vlakno-Vztah-clovek-konik) |
RE: Vzťah človek + koník - Mantis - 12.04.2014 Ohledně té biotechnologie, mě osobně se představa mého mozku umístěného v kapsli která ho bude udržovat živej a několika výměnejch robotickejch těl docela zamlouvá ![]() Odesláno z chytrýho čtverečku RE: Vzťah človek + koník - Santhiras - 12.04.2014 @Mantis OT: Tady v tomhle ohledu hodně fandím nano-technologiím. Mají mojí důvěru v průběhu 30 - 40 let. RE: Vzťah človek + koník - Bluelight - 26.04.2015 (11.05.2013, 23:49)Refly Napsal(a):(11.05.2013, 23:36)Greytail Napsal(a): ...Poníci ze seriálu jsou pro mě pořád na úrovni zvířat (přestože mají vlastní kulturu a s ní spojené věci)... Souhlasím s Reflym, že MLP poníky skutečně nelze považovat za zvířata. Kdosi tu taky popisoval, že by poníkovská láska měla zůstat jen mezi poníky. Proč? MLP poníci, stejně jako my vnímají a vyjadřují emoce, ovládají řeč, mají paměť, prokazatelnou inteligenci, tvoří umění, mají řády, zákony a vládce. Když se řekne vztah mezi poníky a lidmi, tak někomu hned vyskočí v mysli cedulka "!POZOR ZOOFYL!", ale je velmi nutné podotknout, že zoofylie je až pohlavní styk se zvířetem [spoiler: Pro některé "sex".]. Navíc MLP poníci nejsou zvířata, ale zcela samostaný inteligentní druh. Tudíž by se spíše jednalo o xenofylii, jak již bylo řečeno. Mě se zdá milostný vztah mezi lidmi a poníky naprosto v pořádku, pokud se budeme držet v rámci mezí a nepovede to do postele. A pokud náhodou ano, tak buď po humanizaci/ponyfikaci, nebo v naprostém utajení. ![]() RE: Vzťah človek + koník - Minetex - 26.04.2015 Sorry, že rozrušuju zdejší snad a zřejmě ironickou atmosféru, ale i přes to, že se koukám na seriál s barevnými poníky, přijde mi NAPROSTO nepochopitelné, jak někoho může jen napadnout něco jako láska k vymyšlené nakresléné nadabované postavě? ![]() ![]() Já se prostě musel vyjádřit navážno, protože ani s tou ironií mi to nejde do hlavy ![]() RE: Vzťah človek + koník - Black - 26.04.2015 @Minetex Neříkej že tě nikdy nezaujala žádná postava ze seriálu/knihy/filmu & so on až na tolik, že si měl pocit že si se zamiloval, protože byla tak super až to nebylo reálné ![]() Knihomolové a těžcí fanoušci seriálú jako já, vědí o čem mluvím ![]() Tady pouze teoretizujeme a vyjádřujeme názory takže nemám absolutně nic proti. ![]() ![]() Muj názor zní, jsem vuči této "možnosti" otevřenej. Nezapomínejme však že nemluvíme o irl koních, ale o vymyšleném inteligentním životu, jedná se v podstatě o xenofilií (což tu zaznělo kvadrilionkrát). Z tohohle pohledu jsem pro. A beztak, když si někdo veme do hlavy že miluje poníka, kdo mu to muže vzít mají-li se oba rádi? (Nezapomínejme že teoretizujeme) RE: Vzťah človek + koník - Annabell - 26.04.2015 Minetex: Jednoducho pretože väčšina kladných kreslených postáv má lepšie vlastnosti a povahu, než skutoční ľudia (aspoň čo sa môjho života týka). Kreslené postavy (nie všetky, ale veľa z nich) bývajú roztomilé, krásne a majú skvelú a charizmatickú osobnosť. (Skutočne, živí ľudia mi tak sympatickí niesú ![]() RE: Vzťah človek + koník - Bluelight - 26.04.2015 (26.04.2015, 20:04)Minetex Napsal(a): Sorry, že rozrušuju zdejší snad a zřejmě ironickou atmosféru, ale i přes to, že se koukám na seriál s barevnými poníky, přijde mi NAPROSTO nepochopitelné, jak někoho může jen napadnout něco jako láska k vymyšlené nakresléné nadabované postavě? Ohledně sexuálního chování obecně hovoří vědecká teorie trojího mozku, která v této problematice vytahuje do popředí tři části mozku, které se starají o logické uvažování, sexualitu a paměť. Člověk, který za svůj život uvidí pouze a jen jeden druh vykazující lidské chování, se bude sexuálně projevovat pouze vůči tomuto druhu. Ovšem člověk, který uvidí jak lidskou ženu, tak MLP klisničku a obě dvě budou vykazovat lidské chování, tak se bude sexuálně projevovat vůči oběma druhům. Je to dáno tím, že smysly vnímají tři hlavní signály (vůči sexualitě) a to, chování, rysy těla a vědomí, že jde o opačné pohlaví. Tyto smyslové vjemy, než dojdou do paměti, tak projdou obrovským počtem nejrůznějších modulů starajících se o to a ono. A jedním z těch modulů je právě ta část, která se stará o sexualitu a přijímá tyto tři signály. Zpracování vypadá asi takto: žena = nic klisnička = nic lidské chování = nic samička = nic žena + lidské chování + samička = páření klisnička + lidské chování + samička = páření Je to zcela podvědomé a neovladatelné. Logická část mozku si uvědomuje, že je něco špatně, ale ta sexuální část, nepozná, zda jde o ženu, nebo klisničku. Sexuální část vnímá zkrátka jen přítomnost ženy. A všechny tyto signály jdou pak do paměti, kde jsou uloženy a je dokonáno. Jste sexuálně zaměření jak na ženy, tak na MLP klisničky. !POZOR! Ovšem lidé jsou jeden z mála druhů, který je schopen se zamilovat do protějšku také skrz jeho vlastnosti. Takže pokud jste se zamilovali do poníka/poničky skrzevá jejich vlastnosti a ne skrze opačné pohlaví, tak je vše v naprostém pořádku. ![]() RE: Vzťah človek + koník - MrKafr - 26.04.2015 (26.04.2015, 20:04)Minetex Napsal(a): Sorry, že rozrušuju zdejší snad a zřejmě ironickou atmosféru, ale i přes to, že se koukám na seriál s barevnými poníky, přijde mi NAPROSTO nepochopitelné, jak někoho může jen napadnout něco jako láska k vymyšlené nakresléné nadabované postavě? ámen ![]() Taky to nedokážu pochopit... Nějaká láska k vymyšlené postavě je naprosté plýtvání časem... Seriály mám rád, ale fakt by mě tohle nikdy nenapadlo... Oblíbenost postav ano, nějaký silnější citový vztah fakt ne... Ondrahrr: Mohl bych požádat o nějaký zdroj té teorie trojího mozku? RE: Vzťah človek + koník - Minetex - 26.04.2015 @Y'all: Oukej, nechtěně jsem vyvolal válku ![]() ![]() ![]() Snad jsem nenaflákal moc hloupostí, jak jsem si navečer zvyknul, a opět musím napsat, další podobný román nebudu psát na mobilu jako tenhle. Adios ![]() RE: Vzťah človek + koník - Bluelight - 26.04.2015 MrKafr Tady je zdroj mých informací: |