Bronies.cz
Co Vám vadí na Brony fandomu? - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas)
+--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy)
+--- Téma: Co Vám vadí na Brony fandomu? (/Vlakno-Co-Vam-vadi-na-Brony-fandomu)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - Mácaman - 23.05.2016

Ajdrianpony: ja nechci bejt ponik Pinkiesmile

RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - Furry_VlkCZ - 23.05.2016

Mě hlavně taky došlo, že sem dospěl do pěkného trolla, dělám si prdel ze sebe, z fandomů ve kterých sem a mám to tak všechno na háku. Myslim, že od toho tu téma je, prostě si ze sebe umět udělat prdel (viz videjko co sem postnul)

RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - Jerry Heartlead - 23.05.2016

(23.05.2016, 06:25)Mácaman Napsal(a): Ajdrianpony: ja nechci bejt ponik  Pinkiesmile

Ja chcem byť jednorožec... Rainbowlaugh Potom budem zlých ľudí kopať do zadku Rainbowlaugh A politikov trollovať mágiou Rainbowlaugh

RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - Azuliana - 23.05.2016

(23.05.2016, 14:55)Ponysynth One Napsal(a): Ja chcem byť jednorožec... Rainbowlaugh Potom budem zlých ľudí kopať do zadku Rainbowlaugh

V tomto případě bych spíš využila roh Rainbowlaugh

RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - blesk1j_CZ - 23.05.2016

Blesk se musi přidat k OT:
Proč rohem?! Není to moc namáhave?

RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - Melgarh - 23.05.2016

Co Vám vadí na Brony fandomu?

Ti strašní modi, co pořád otravujou lidi s Offtopic upozorněním.

RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - Jerry Heartlead - 24.05.2016

Blesk OT: "Proč rohem?! Není to moc namáhave?"
Prečo? Ak nebudeš môcť použiť mágiu, pichneš ho tým rohom do zadku Rainbowlaugh

RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - blesk1j_CZ - 24.05.2016

OT odpověď na Ponysynth One:
No a potom se budu muset umejt. Nechci mít to svinstvo na svém rohu. To fakt ne. Já vim, zasloužili by si to ale svuj roh si kvuli tomu nebudu špinit. A Twilinka by mě nepustila do postele ikdyž bych se umil ale furt bych smrděl. To fakt ryskovat nebudu. Nechci někde zpát na tvrde, teť už kryštálové Podlaze. A doufam že mě nevystrčí ven do mokré trávi a bahna kvuli tomu že se ve hradě nedá díchat. To si nemohu vůbec dovolit XD.

omlouvám se za OT.

RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - Žeryk - 24.05.2016

Na Brony fandomu nesnáším přesně tihle dyskuze Rainbowlaugh

RE: Co Vám vadí na Brony fandomu? - Niky - 25.05.2016

Ach tolik negativních myšlenek v jedné diskuzi, i když jde o kritiku a nikdo nikoho neuráží... přesto... Pinkiehappy styďte se! Nechci znít nijak vlezle, ale jak to tu tak čtu...
Spíše jsem si vzpomněla na to co mi MLP i s temnými stránkami přineslo a to skvělou komunitu, ve které alespoň trochu té lásky a tolerance je, i když je trochu umazaná lidským charakterem Pinkiesmile. Na co si stěžovat, když bychom radši mohli myslet pozitivně a nehrabat se v chybách? Twilightsmile
Jistě také mi tu vadí několik věcí, ale nepovažuji je za tak otravné a vlezlé, abych si na nich trochu zadupala Pinkiesmile. Ale což... všem na všem něco vadí a neříkejte, že ne Pinkiesmile.
Ale nějaká ta chybka se vždycky najde tak proč se jednoduše neusmát a nenechat to plavat? Pinkiehappy Svět je hned veselejší.