Transsexualita Mezi Bronies - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: Generální OffTopic (https://bronies.cz/Forum-Generalni-OffTopic) +--- Téma: Transsexualita Mezi Bronies (/Vlakno-Transsexualita-Mezi-Bronies) |
RE: Transexualita Mezi CZ/SK Bronies - Monique - 20.02.2015 (20.02.2015, 15:12)Elevea Napsal(a): Prakticky to jde aplikovat na jakoukoli zdánlivou vnitřní nevyrovnanost. Vyhledávat své prostředí, ve kterém se cítí dobře, je to první, co by měl člověk udělat, protože pokecat si o svém já je dost osvobozující. S tím naprosto souhlasím. Jen se vsadím, že mě Mayshi už má občas plné zuby, když ji pořád s něčím otravuju na FB . Jenže ve chvíli, kdy jsem to v sobě držela takovou dobu, a pak se zakecám s někým, kdo mi rozumí, tak už mám problém se zastavit. Sorry RE: Transexualita Mezi CZ/SK Bronies - Elevea - 20.02.2015 Mi o tom povídej... Já jsem příležitostný stopař a nedělám to proto, že bych neměl peníze na vlak RE: Transexualita Mezi CZ/SK Bronies - Mácaman - 20.02.2015 Elevea: OT RE: Transexualita Mezi CZ/SK Bronies - Hotsteppa - 20.02.2015 (20.02.2015, 14:24)Macaman Napsal(a): skryti vlakna - ja vam nevim, rozum rika na jednu stranu jo, ale na stranu druhou je to takovy blby - melo by byt videt ze se tu bavime svobodne a bez predsudku. Kdyz se o necem stydis/bojis mluvit verejne, jako bys daval na jevo, ze s tim topicem mas nejakej problem.... Macaman OT RE: Transexualita Mezi CZ/SK Bronies - Tuxik - 21.02.2015 (20.02.2015, 15:12)Elevea Napsal(a): Jsem trochu zmaten. Zprvu moji radu shazuješ, ale na druhou stranu vyzdvíháš věci, kterých se týká. Ovšem, rozdíl lze vidět v tom, že moje rada je spíše globální, zatímco ty mluvíš o lokální situaci, nicméně oba mluvíme o tom samém. RE: Transexualita Mezi CZ/SK Bronies - Elevea - 22.02.2015 Měl jsem namysli spíš aplikaci tvojí rady v užší skupině. A ne, tvoji radu neshazuji. RE: Transexualita Mezi Bronies - Alexie - 25.02.2015 Dřív by mi transexualita přišla jako něco nepřirozeného, ale jak jsem starší začínám se na věci dívat jinak, přece jen když se z vás stane brony váš ,,tolerancemetr" se rapidně zvětší Mimochodem věděli jste, že Forest Rain je trans ? Docela mne to překvapilo a za to jak to bez rozpaků oznámil veřejně si ho vážím ještě více než předtím RE: Transexualita Mezi Bronies - Luna May - 26.02.2015 *oznámila *ji --- Ano vím, Iluzon mě o tom poprvé informoval před několika týdny a velmi mě zajímá její následná tvorba . Prý již roky trénovala hlas. RE: Transexualita Mezi Bronies - Alexie - 26.02.2015 Citace:oznámilaPořád zapomínám, že už to není on ale ona, no jo síla zvyku RE: Transexualita Mezi Bronies - Jamis - 26.02.2015 (25.02.2015, 22:51)Birdyy Napsal(a): Mimochodem věděli jste, že Forest Rain je trans ? Yep, zmínil se o tom na Twitteru - nejspíš mi bude nějakou dobu trvat, než začnu mluvit o Forest Rain v ženském rodě, protože když jsem se stal fanouškem, vytvořil věci, které na mě hodně zapůsobily - jako třeba projekt Great To Be Different. Pořád o něm smýšlím jako o osobě mužského pohlaví, protože prostě zvyk a od té doby jsme toho spolu moc nenamluvili, neb ani jeden z nás nemá čas. Navíc v angličtina mnohem méně rozlišuje pohlaví v psaném i mluveném projevu, než čeština, takže při komunikaci nemusím neustále myslet na koncovky, překládat z XY do XX... atd. (26.02.2015, 14:20)Mayshi Napsal(a): *oznámila To oznámení se pokud vím stalo ještě před proměnou, ne? Proto taky při odkazech na minulost požívám jiný rod (grammar nazis z osobního oddělení pro korektní vyjadřování v praxi ). |