08.03.2013, 15:27
Nevadilo by kdybych pritahl skolu?
(kidding)
(kidding)
Festival Fantazie 2013 podpultové info!
|
08.03.2013, 15:27
Nevadilo by kdybych pritahl skolu?
(kidding)
08.03.2013, 15:32
DerpingWork: Radši přitáhni PonyMastera jsem na vás oba docela zvědav.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
08.03.2013, 16:31
PonyMastera? Tak to ne...nenene...s tim se nechci nadosmrti videt...
08.03.2013, 17:17
To půjde dost těžko, nemyslíš? Však jsi psal, že spolu bydlíte u jeho rodičů, takže tipuju se aspoň občas vídáte...
Vem ho sebou na FFko a třeba se stejně jako jiní začne chovat rozumně - nebyl by první takový, který dostal BAN, pak se ukázal osobně na podobné akci a nebyl to žádný problém. Osobní setkání s touhle komunitou dokáže razantně proměnit nejednu osobnost
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
08.03.2013, 17:23
Docela pozdě- už se odstěhoval za studiem asi tak před tejdnem, teď chodí domů jenom někdy na přespání...Vím jen že je někde u Ostravy na střední nebo co...
09.03.2013, 00:57
09.03.2013, 09:50
hmm a nebo nebude moc přijet vůbec
Překlady, povídky to je moje ^^
http://www.youtube.com/user/Pipa9437 http://pipa9943.deviantart.com/ začal podporovat Český dabing -> great to be different píšu se s malým p "One small thing, can make a really big difference." - SkyStar "Fire alone can save our Clan."
09.03.2013, 19:24
Už se těším
Steam Okuste můj skill!
DevArt - Okuste moje "umění"! FiMfiction - Okuste moje povídky! (Eng only) LIBSERKER OTP
11.03.2013, 10:53
Nešlo by dát do programu i DDR?
don´t be silly be mad is much better trust me
11.03.2013, 11:33
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.03.2013, 11:34 uživatelem Jamis. Edited 1 time in total.)
DDR a hudební hry jsou na FFku samostatnou sekcí a jsou v provozu po celou dobu trvání festivalu
EDIT: Jak přesně to funguje se můžeš zeptat Xsofta
|
|