Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
70
To jo, chce to jinej přístup. Asi si dneska dám další půlhodinku :-)
drunken mantis grabs your ass
Hodnocení:
70
08.03.2013, 21:33
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.03.2013, 21:40 uživatelem Zmok. Edited 1 time in total.)
Další půhodinovka. No vlastně jsem jí stihnul za míň než 25 minut. Stejně jako minule jsem to streamoval.
A to je důvod proč je sem dávám. Na takovou tvorbu se na streamu dobře kouká, protože je to akční a furt se něco děje, žádný patlání detailů. A tak by bylo prima, kdyby se přidal ještě někdo další, a já nemusel čekat jenom na Antošíkovy livestreamy ;-)
Hodnocení:
70
Vylepšil jsem obrázek s Derpy.
Hodnocení:
70
Jó, v podstatě jsem dodělal to, co jsem chtěl dodělat už na začátku, ale nechtělo se mi do toho. Ještě by se něco našlo, ale do toho se mi zas nechce teď. No třeba se jednoho dne objeví třetí verze.
Hodnocení:
70
Zkoušel jsem takovej ten druh divně osvětlenejch nočních obrázků. Zabralo mi to asi 2,5 hodiny. Na černym pozadí se mi maluje dobře.
Je to Luna vyvolávající polární záři.
Registrován od: Jan 2012
Hodnocení:
17
Ten obrazok je po technickej stranke kvalitny a malo kto tu dokaze pracovat na takej urovni, ale inac mi pride ten obrazok taky hluchy ... nedostatok prostredia, slabo zvyraznena tvar, monotonnost? neviem, nieco mi tam proste chyba po emocionalnej stranke.