Registrován od: Oct 2012
Hodnocení:
72
Anděl......nemůžu ani vyjádřit co cítím. Je to prostě........ smutné, dokonalé, překrásné, požehnané, miluju to, dojímá mě to, nemohu na to přestat myslet a přemýšlet o tom, proklínám to jak je to dobré a mnoho dalších věcí. Prostě z toho nemůžu.
Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!
Just a Dream. Brothers under the Sun
Registrován od: Feb 2012
Hodnocení:
76
Jedna velice drobná ale zajímavá aktualizace. První z povídek je zpřístupněna ve formátu epub pro elektronické čtečky. Brzy přibudou další.
Zrozeny k přátelství ( Google Docs, Epub)
Chcete-li se na něco zeptat, popovídat si anebo poprosit o radu, tak se nebojte a napište mi.
Mé povídky naleznete buď v mém vlákně anebo u mě na OneDrive.
Hodnocení:
76
03.03.2013, 16:21
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.03.2013, 19:09 uživatelem Rivel Arosis. Edited 1 time in total.)
Přidána jedna nezávislá krátká povídka. Ať se Vám všem líbí.
Hříbě a princezna ( Google Docs, Epub) -
I ti nejmocnější a nejsilnější z nás potřebují trochu lásky a útěchy. Jenže kdo jim ji dá? Tag: Ve, Zž
- Hříbě a princezna
Chcete-li se na něco zeptat, popovídat si anebo poprosit o radu, tak se nebojte a napište mi.
Registrován od: Aug 2012
Hodnocení:
64
Tak tahle povídka se mi hodně líbila nádherně zahřála na duši a na srdci. Nádherně jsi zde ztvárnil jak malá klisnička dokáže pomoci i samotné princezně. Přesněji jak malinký človíček dokáže pomoci i někomu velkému, kdo vypadá že pomoct nepotřebuje. vlastně zde ukazuješ jaké to bylo pro Celestii, že si v Twilight našla svou dceru ale i tu malou sestřičku že jí to připomnělo dětství s Lunou. A hlavně jsi zde ukázal na tu nádheru odkud dostala Chytrušku a proč je tedy pro ní tak moc cenná. Moc ti děkuji, že jsi udělal povídku O Twilight a že jsi jí věnoval mě
Hodnocení:
76
Tak a máme tu zas pokračování mého díla Až se setká země s nebesy. Dozví se už Applejack konečně něco o té tajemné kobylce anebo zjistí něco zcela úplně jiného? To vše se dozvíte v nové kapitole s názvem Odpovědi.
Až se setká země s nebesy* ( Google Docs)
Registrován od: Nov 2011
Hodnocení:
32
To, co ze začátku vypadalo jako příběh dvou klisniček, se přelil do příběhu, kde je místo pro více zápletek Mám takové tušení, že už vím identitu té tajemné klisny, ale uvidíme, s čím přijdeš Každopádně, palce nahoru za obě vedlejší zápletky (i když ta s Twilight a Pinkie se možná za zápletku nedá považovat, ale co už - pěkně to oživilo příběh . Už se těším na vyvrcholení povídky
Eyup!
Love and Tolerate je heslo haterů, ne broníků!
Hodnocení:
64
jinak tato povídka se mi líbila, hodně jsem se u ní zasmál a hlavně reakce no řekněme, ještě že jsem nepil u toho nic u té Scootie jsi narazil na Těžký život, to mi bylo trošku jasné už od začátku a hlavně s tou větou . Ale rarity zrovna udržet tajemství? je pravda vyzná se v lásce, módě atd ale tajemství zrovna moc udržet neumí (sakra furt se směju mám v hlavě tu větu ) jinak ta tajemná kobylka je ten kdo si myslím že už není pochyb...[spoiler: sice mi tam na 2% padá ještě Pinkie ale spíše už vidím, že je to FS ] přeci jen ony odcházely za tmy a derpy ta kobylka dala dopis za tmy no nemůžu se dočkat jak se vyvede ten konec, a jestli bude podotýkáno na tento ship i v dalších povídkách od tebe
Hodnocení:
76
Tak a jeden příběh se nám uzavírá. Konkrétně Až se setká země s nebesy. Konečně se dozvíme jak to dopadne mezi Applejack a tou tajemnou kobylkou.
Až se setká země s nebesy ( Google Docs)
Hodnocení:
64
A máš za sebou další kapitolu svého života. Života, který jsi věnoval této nádherné povídce určené pro AJ a [spoiler: Fluttershy], hodně jsem se u této povídky nasmál, zauvažoval nad další kapitolou a u konečné scény mi to vehnalo slzičku do oka. Jednoduše řečeno: nádherně zpracované a teď k dílu: já to věděl ^^ jsem rád, že zrovna tyto dvě kobylky našli svou lásku k sobě, která byla znát už odjakživa nádherně jsi popsal emoce obou kobylek ... prostě nádhera.
Hodnocení:
76
Drazí čtenáři,
možná vás zajímalo, co budu psát teď, když jsem dokončil další ze svých delších povídek. No, tak už čekat nemusíte. Je tu první kapitola z mého nového díla, které bude tentokrát spíš děsivé a strašidelné.
Prokleti ( Google Docs) -
Stará pověst náhle ožívá a Znamínkoví Křižáci se tak náhle dostávají do situace, ze které nejspíš není úniku. Naštěstí v tom nejsou tak úplně samy, jak by se mohlo na první pohled zdát. Tag: Te
- Kapitola 1.
|