17.03.2013, 20:47
já teda umím jen udělat text text jako odkaz,obrázek obrázek jako odkaz a řádky tot vse
Just Treach, nothing special.
Broníci jdou do boje...Aneb, kdo chce hrát airsoft v Hranicích?
|
17.03.2013, 20:47
já teda umím jen udělat text text jako odkaz,obrázek obrázek jako odkaz a řádky tot vse
Just Treach, nothing special.
17.03.2013, 21:02
Mno.....nic...moc..........ani není potřeba a na internetu budou nějaké tutoriáli....no problemo
Lidi bych sehnal, broníky (z osmi nakonec 3, na sraze) to bude větší problém...ale pude to.... Přemýšlej me nad názvem našeho gangu Odesláno z mého mobilu Pony Ericsson XPeria Neo V prěs aplikaci Tapatalk.
17.03.2013, 21:47
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.03.2013, 21:52 uživatelem turboviking.)
Kdyby z toho mělo běco být, tak by si měl zbytek pořídit bundeswehr flecktarny, aby měli všichni stejnou výstroj. Já už mám skoro komplet - blůza, kalhoty, polní čepice, hodnostní výložky , bunda, potah na helmu (mám sice trochu jinačí typ helmy ale i tak to skoro pasuje, no jinak budu muset koupit helmu nato aby to pasovalo úplně ) - a nic dalšího už kupovat nehodlám
ah, pardon, nevšiml jsem si že upozornění na koupi výbavy německého Bundeswehru je už na první straně
Vorsicht! Grenate!
17.03.2013, 22:39
Blůza i kalhoty seženeš v pohodě a levně - použité originály ale bývají v perfektním stavu.
Jinak tady je blůza + kalhoty
Vorsicht! Grenate!
17.03.2013, 22:45
V Přerově seženeš použité origináli blůza+kalhoty+opasek+polní čepice za 410 kč takový pakatel
Odesláno z mého mobilu Pony Ericsson XPeria Neo V prěs aplikaci Tapatalk.
17.03.2013, 22:47
Tak já mám menší výhodu že mamky přítel je taky taková armádní nadšenec takže má vše možné, no měl zrovna kalhoty i bundu navíc, tak mi je dal . Ale jak psal rainbow, ten set seženeš do 500 v pohodě.
Vorsicht! Grenate!
18.03.2013, 00:25
tohle obleceni budu mit maximalne az po brigade, kterou doufam budu mit o letnich prazdninach, driv ne ... jinak uvidim, jestli toho 13. budu moct, dam dopredu vedet, ale zatim predbezne asi jo ... a nejspis bych jel autem, takze kdo je cestou z Příbora do Hranic, ozvete se mi ...
|
|