24.03.2013, 13:38
? to čo máš za stroj ? resp. bedňu? keď budeš mať niečo našetrené tak si dokúp aj bedňu (samozrejme že až po hdd a CPU
)
![Twilightsmile Twilightsmile](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/twilightsmile.png)
PC a jeho problém
|
24.03.2013, 13:38
? to čo máš za stroj ? resp. bedňu? keď budeš mať niečo našetrené tak si dokúp aj bedňu (samozrejme že až po hdd a CPU
![]()
24.03.2013, 15:08
eh.. můj stroj ?
![]() CPU: celeron 326 (taktovaný na 3,04Ghz) GPU: 7600GT HDD: 80Gb a ot/min nevím ale asi 5400 no i když ![]() zdroj: 300W ATX RAM: 1280Mb DDR1 (400Mhz) MB: ASUS P5S800-VM nevím co tou bednou myslíš určitě to nemám poskládaný na stole taký prase vážně nejsem ![]() do tohohle pc vážně prachy cpát nebudu jen za HDD a procák někde ukradnu
Breakbeat, dnb, tekno, uk garage, 2step, trance, orchestral, speedcore !
![]() Dune - Can't Stop Raving ![]() DA
27.03.2013, 13:00
pod bedňou myslím toto: (volá sa to aj skrinka)
to zapínacie tlačítko máš teda fakt divné ![]()
27.03.2013, 16:01
a k čemu bych si měl kupovat novou ?
![]() opakuju s prouděním vzduchu problém nemám k ničemu jinýmu to snad není než na vzhled a proudění vzduchu
28.03.2013, 14:12
Skříň jsou vyhozený peníze... ...všechny jsou aušus naprosto neodpovídající ceně... ...jako technik jsem posledních dvacet let zklamán materiálem, provedením, prostě vším... ...takový iMac je asi jediný pěkný case
![]()
Největší pohroma téhle malé země se jmenuje spravedlivě nasraný a žlučovitý Čech...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...
28.03.2013, 14:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.03.2013, 14:29 uživatelem niemand. Edited 1 time in total.)
pidi: jak vyhozený peníze. Nebudu mít kompa jen tak na stole
![]() All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.
28.03.2013, 18:50
To by bylo na dlouhý vyprávění a opravdu krutý hate...
![]() Ber to tak, že někdo řeší konektory, místo, pasty, větráky... ...já pájím a letuju, frézuju hliník a mouchy v provedení vidím naprosto všude, včetně lian-li... ...když jsem před měsíce odvážel do Štrotu asi 10ks 800MHz celeronů, koukal jsem jak těch 15let zpátky byly všechny ty skříně z 1.2mm plechu... Rovný, slícovaný a asi 3x tak těžký. Sice to nebyly skvosty, ale řemeslné provedení bylo naprosto někde jinde... ...kdybych měl dneska náladu investovat svůj čas a úsilí do vzhledu nějaké obyč skříně, vyberu starý ATX tower za 50,- na aukru. Jinak bednu za 400,- a nazdar, stejně je to plech na půl cesty k recyklaci a za pět let to přejedou bagrem...
Největší pohroma téhle malé země se jmenuje spravedlivě nasraný a žlučovitý Čech...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...
29.03.2013, 13:25
ja mám komp na stole takže mi ide aj o vzhľad
![]() pidi: myslel si Mac Pro?
29.03.2013, 13:36
tohle není téma o PC skříních ale o mím PC
![]() může se zamknout/vyhodit ![]()
03.04.2013, 14:46
oka oka když tady tohle téma straší a bude strašit dál tak mám další problém
![]() dnes si jenom tak rozbaluju hru z .rar no a najednou začne otravovat bublina že mám plnej oddíl (C:\) kde mám OS včera tam bylo ještě 10GB což i to je dost málo když na ten oddíl nic necpu a všecko maže do druhýho na céčku mám akorát to co je na ploše cca 6GB oddíl má 40GB a no teď tam mám 310MB tak kam pak mi to všecko zmizelo? buď HDD stávkuje bo PC má ve všem bordel (to by nebyla novinka) já jsem schupnej za 3 dny udělat cca 2700 chybnejch registrů ![]() ![]() vidím to na reinstal ![]() nějaký způsob jak to vyřešit bez reinstalu?
![]() Dune - Can't Stop Raving ![]() DA |
|