Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
15
tak tu je ta FS pro wormsika vůbec se mě nepovedla (měl jsem s tím strašný problémy zjistil jsem že si se žlutou vůbec ale vážně vůbec nerozumim)
http://sta.sh/013l7eilu667
cca. 15h vypadá to jako kdybych na tom strávil 1 max 2h (někdy se mě hold nedaří a poslední dobou to je čím dál tím horší)
tak pozadí není ještě hotový dodělávat ho už nebudu musím se věnovat něčemu jinýmu
Breakbeat, dnb, tekno, uk garage, 2step, trance, orchestral, speedcore !
Dune - Can't Stop Raving
DA
Hezkyy
Líbí se mi tvůj styl - obzvláště takové to jemné "dobotažení, dostínování" tužkou. Jenom mi přijde, že trochu pokulháváš v anatomii - velké ucho, malé stehno na to, jakou má velkou nohu, a je hrozně vyhublá jak nějaká anorektička. Jinak se ti ale povedly oči a celkově to vypadá docela dobře.
Hodnocení:
15
s anatomií problém nemám to je prostě můj styl ještě jsem s úpravama svího stylu nepřestal
ale s tím uchem máš pravdu tentokrát jsem to asi už přehnal
Dune - Can't Stop Raving
DA
Ahá, tak to jo, promiň.
Registrován od: Mar 2013
Hodnocení:
29
Mě se to líbí sice ten ocas je trochu jinej než původně měl bejt ale jinak je to pěkný a na pozadí obrázku mi moc nezáleží díky
Hodnocení:
15
já FS moc často nekreslim tak si nepamatuju jak co má a byl jsem línej tahat kvůli ocasu předlohu
jsem rad že se líbí
Dune - Can't Stop Raving
DA
Hodnocení:
29
31.03.2013, 18:31
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 31.03.2013, 18:32 uživatelem wormsik. Edited 3 times in total.)
vůbec nic se neděje obdivuju tvůj talent bohužel když sem něco skoušel namalovat dopadlo to tak že sem si označil na co se mám soustředit pak sem to roztrhal a dal do koše
Hodnocení:
15
kreslení chce trpělivost a čas hlavně se nevzdávat a kresli, kreslit a pořád kreslit a jestli tě to nebaví tak nemá cenu se o nic snažit
Dune - Can't Stop Raving
DA
Hodnocení:
29
31.03.2013, 18:55
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 31.03.2013, 18:56 uživatelem wormsik. Edited 1 time in total.)
mě to baví ale vypadá to strašně až něco zase splácám tak to sem můžu hodit ale dam k tomu varování
Hodnocení:
15
tak jasně že na poprvý nebudeš nejlepší kreslíř na světě
Dune - Can't Stop Raving
DA
|