Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
4
Hergot, jsem měl radši jet s váma. Ten víkend se slečnou se nevydařil.
"I would not harm thee for all the world, friend, but thou art standing where I am about to shoot." - amišské přísloví
Cynický brony, který z vašich frou frou lovey-dovey příspěvků nejspíš facepalmuje.
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
18
Super akce, právě jdu vyspávat...
Pár
fotek .
Yeah, I stumble in here from time to time.
Registrován od: Aug 2012
Takže, právě jsem se (nedopatřením) vzbudil, neboť mi volala kapela, že nám začala zkouška.
Akce to byla dobrá, s dobrými lidmi a tak bych chtěl poděkovat všem co přijeli.
Škoda jen že kocour zavíral tak brzo, resp. jsme šli na shishu a potom už se nám tam nechtělo.
Tak jsme objížděli varnsdorf a hledali otevřenou restauraci.
Už se těším na vás a na příští srazy
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
61
Sraz byl super, díky za něj! Hned v poledne jsem na nádraží přehlédl Pickla. Poprvé jsem osobně potkal Reflyho a našeho nového loterijního magnáta Scavendera... ...no prostě spoustu super lidí!
Též jsem mohl poprvé (ač jsem této možnosti nevyužil) vyběhnout z české hospody označkovat německé území, potkat velice příjemnou a slušnou cikánskou paní průvodčí, být totálně odzbrojen Damaelovou militantní deviací ale i sledovat polovinu přítomného stáda nalepenou kolem tabletu za účelem spamování IRCa pod mým nickem...
Scavenderovi bych rád poděkoval extra, protože mě na zpáteční cestě nejen přiblížil o celých 90km blíže k Brnu, ale půjčil mi i spacák a ráno (čti po pouhých čtyřech hodinách spánku) mě osobně odvezl až na nádraží!
Moc děkuju!