Příspěvků: 1 015
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
80
Laboratorni potreby jsou dobra vec. Staci ti teplomer, ktery ma stupnici do 160 stupnu. To staci i na karamel. Ja mela digitalni, tehdy me stal 500, ale dneska uz nemam poneti co takovy teplomer stoji. Pokud budes kupovat digitalni, tak ber ten, co ma i zvukovou signalizaci pri dosazene teplote. To je funkce k nezaplaceni, obzvlaste, kdyz se venujes necemu jinemu nez se ti cukr uvari a nehlidas porad teplotu
I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba.
hue hue hue
Příspěvků: 111
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
27
Hmm.. jak tak koukám, tak laboratorní potřeby prodávají "cukrářský teploměr" kolem 200 Kč bez koše a 400 Kč s košem.. to Fiala trošku nadsadil... I když jsi mi nasadila "brouka" tím digitálem... asi to budu muset ještě promyslet..
All we have to decide is what to do with the time that is given to us...
Příspěvků: 1 015
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
80
muzes mit klidne i bez kose, ten se da udelat. Je tam hlavne z toho duvodu, aby se teplomer spickou nedotykal dna a taky aby se s nim lepe manipulovalo a nerozbil se, kdyz s nim nekde tuknes. On cukrovy rozvar s tim cervenym lihovym nebo rtutovym sajrajtem neni nic moc
I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba.
hue hue hue