18.06.2012, 18:56
Ano, ja
![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
FCAf5ad A+ C** D H+ M-- P R- T++ W-- Z- Sm RL-* a# cn+++ d+ e- f+ h* iwf+++ j p sm#
Skloňujte Kiraa podľa předseda/hrdina![Ajsmug Ajsmug](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/ajsmug.png)
Skloňujte Kiraa podľa předseda/hrdina
![Ajsmug Ajsmug](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/ajsmug.png)
Galacon 2012, Stuttgart
|
18.06.2012, 18:56
Ano, ja
![]()
FCAf5ad A+ C** D H+ M-- P R- T++ W-- Z- Sm RL-* a# cn+++ d+ e- f+ h* iwf+++ j p sm#
Skloňujte Kiraa podľa předseda/hrdina ![]()
18.06.2012, 20:33
Well horseapples!
![]() ![]() No GalaCon for me this year. ![]()
18.06.2012, 21:07
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.06.2012, 21:14 uživatelem TakeruDavis. Edited 1 time in total.)
Muzes, s Kirou jsme objednavali listky navic. A lístky na víkend i na Grand Gala jsou taky, jen uz nemaj ubytovani. Pokud jde o mne, klidně si vemu spacák a lehnu v tom pokoji na zem, aby ostatní měli kde spát. Plus je tu pořád jště možnost pronajmout si vlastní pokoj.
Pokud jde o mne tak mam obědnávky (rozdělěno na víc objednávek, takže můžu některé zaplatit a některé ne a pak to už namícháme) na 2 Komplet s přespánim 3 Víkend a gala 1 víkend bez gala. A v případě zájmu můžu ještě nějaké dobrat... Takže klidně můžeš jet. Kiraa myslim objednával taky 2 Komplety s přespánim. Long live Dragon Lord Ember
18.06.2012, 21:57
Já sem nejtrvaleji Praha a když pojedu, tak určitě z Prahy. To ubytko musíme nějak pořešit, chci to pokud možno i s nim - nevim jak to funguje na zahraničních conech, ale sem zvyklej se vyložit kdekoliv, kde na mě nebude vyloženě pršet, ale potřebuju mít v dosahu alespoň jednou denně sprchu
![]()
18.06.2012, 22:12
No to přeně nevim, bude potřeba to ještě zjistit.
Janis, mohl bys? Ty ses jich už ptal. Zjisti prosim taky, jestli nebude problém spát na pokojích i o více lidech, tj. ve spacáku a jestli by nevěděli o dalších možnostech ubytování. Až se mi ozve kámoška z cestovky, tak zjistim, jestli se busy obvykle vracejí nebo jestli čekají do odjezdu. Pokud by tam byl celou dobu, tak já klidně složim hlavu i v něm. Nechci aby taková hloupost jako je nedostatek míst na spaní limitoval počet českých bronies na conu. Long live Dragon Lord Ember
19.06.2012, 00:34
(18.06.2012, 22:12)TakeruDavis Napsal(a): No to přeně nevim, bude potřeba to ještě zjistit. Tak to jsem se vstupenkou zaváhal koukám, co je tak ,když se jeden vrací domů pozdě ![]() Nicméně dotaz jsem poslal ještě teď a čekám na odpověď - čekám, že nebudu jediný s tímhle dotazem. Zmiňoval jsem tam specificky i tuhle možnost. Na ubytování nepotřebuju nic extra - ve spacáku na zemi v tělocvičně spím na conech běžně. A stejně jako píše Surgerix, alespoň jednu sprchu denně (v tomhle případě bude stačit jen jedna v sobotu večer).
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
19.06.2012, 05:06
(19.06.2012, 00:34)Jamis Napsal(a):(18.06.2012, 22:12)TakeruDavis Napsal(a): No to přeně nevim, bude potřeba to ještě zjistit. Po příjezdu budem solidně uzený. Zatim se to snažim domluvit v práci a je to na dobrý cestě, ale zatim nemůžu stoprocentně potvrdit ![]() ![]()
19.06.2012, 08:01
Však mi už si poradíme, to by bylo vzdávat se hned tak zkraje
![]() Long live Dragon Lord Ember
19.06.2012, 20:35
Na můj dotaz ohledně další možnosti ubytování příšla odpověď:
Citace:Hi, Tzn. můžeme se ubytovat v jiném hostelu patřícím pod stejnou značku. Tochu jsem pátral na Google Maps (A je zmíněný hostel, B místo Galaconu). Vzdálenost je cca 3.6 km tzn. cca 3/4 hodiny svižnější chůze nebo MHD (to jsem ještě nezkoumal). Cena za ubytování je 28,50 EURO za osobu a noc. Je to doceal dálka a moc se mi nelíbí ta myšlenka separace, ale třeba nakonec nepůjdem spát vůbec ![]()
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
|
|