Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 4.5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MLP a vaše okolie?
Tak to máš teda fakt super, môžeš byť len rád Pinkiesmile
Odpovědět
Tak jsem objevil bronyho v rodině, bráchánek je taky infected Rainbowlaugh
Pinkiehappy Today we gonna PinkiePie hard!Pinkiehappy
Odpovědět
Jsem právě zjistil, že moje ségra už dokoukala první sérii takže ještě druhou a přeměna bude dokonána, muhaha Pinkiecrazy
Můj DA
Piškvorky
Odpovědět
Tak, jsem ve škole a nemame co dělat, a tak jsem pustil 1 sérii Rainbowlaugh a čekal co na to ostatní, všeci se tak na to ze začátku divně dívali Rainbowlaugh a na druhy den po mě chtěli abych zase pustil zase nějakej dil Rainbowlaugh
oh god..HNNNgggGGHHhhhh.. Rainbowkiss http://www.youtube.com/watch?v=BfpEhIQhUxc
︻÷╦╤---─ <<<<MUSIC&GAMES!!
Když tak si mě přidejte na skypu. Třeba mužem něco zahrát Ajsmug
Music volume ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ ▉ 100%
Bass ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ ▉ over 9000%!!
Odpovědět
mě tak napadá,že kámoš si ve škole kreslil jednorožce,ale říkal,že to původně mělo být něco jiného jen mu to moc nevyšlo.jinak já to pustit ve škole,tak mi řeknou,že sem teplej a nepodívaj se ani na znělku
Odpovědět
kdo neviděl nepochopí.já si taky myslel,že to bude nějaká konina pro malý holky
Odpovědět
(27.06.2012, 11:11)MrFreemanCz Napsal(a): Tak, jsem ve škole a nemame co dělat, a tak jsem pustil 1 sérii Rainbowlaugh a čekal co na to ostatní, všeci se tak na to ze začátku divně dívali Rainbowlaugh a na druhy den po mě chtěli abych zase pustil zase nějakej dil Rainbowlaugh

Joo...KNP(Kolektivní nenásilná ponifikace).
Tohle je nejlepší způsob,jak docílit masového sjednocení lidí ve třídě a tak navodit ty správné vlny u ostatních.
Jednotlivec se dívá na něco kresleného a děsně se u toho baví..OK,kouknu se taky,řekne druhý a pokud to zjistí další,za chvilku máš kolem sebe celou třídu. Wow Rainbowlaugh

--------------------------------------------------------------------------------
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším. Pinkiesad2
Odpovědět
Kéž by. U mě to poslední dobou vypadá fáákt dost špatně ... akorát jedna holka se se mnou začala víc bavit ohledně kreslení, tak aspon nákej přínos Pinkiesmile
DeviantArt Last.fm

Ajsleepy Líbí se vám, jak se chovají poníci? Buďte taky takoví =)
Odpovědět
Mno vida..Holka.
Tak až bude více zabavená kreslením,tak ji pozvi k sobě domů na svoji sbírku poníkůTwilightsmile
Však láska a tolerance co vzejde z poníků,jen kvete a je věčnáPinkiesmile
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším. Pinkiesad2
Odpovědět
přestal bys tu prozrazovat moje fígle? Rainbowlaugh

Spolužačka si ode mě vzala samolepku s Princeznou Celestií, protože se jí líbila... Akorát jí říká ''kůn s duhovým průjmem''...meh :/
Making the world softer, one plushie at the time.

DeviantArt
Twitter
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)