Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
9
Krásně jsi to nakreslilo :3 a opravdu nezaměnitelná věc na tvých kresbách jsou uši
. Všimla, jsem si, že hodně používáš jemné barvy docela by mě zajímalo, jak by obrázek od tebe vypadal s temnější tématikou, ale určitě skvěle jako všechny
"Jediné, co vážně ohrožuje dominanci člověka na této planetě, je virus."
Joshua Lederberg, Ph.D, Laureát Nobelovy ceny
"Pošetilý byl ten člověk, jenž postavil svůj dům na písku"
Můj mozek je jako Bermudský trojúhelník. Informace jdou dovnitř, ale pak už je nikdo nikdy nenajde.
Spousta lidí je naživu jen proto, že je nelegální je zabít.
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
48
Hrozně moc se mi líbí ta jemnost tvých obrázků. A ty obrázky mají atmosféru - to je věc, kterou hodně tvůrců (a i já) nezvládá. Třeba nedávno jsem se snažila nakreslit své smutné OC, ale působilo to spíše absurdně a vůbec to nezpůsobovalo pocity, jaké jsem chtěla. Tvé obrázky jsou prostě krása. :3
Mám ráda plyšový alpaky. Ta moje je růžová a jmenuje se Josefína.
INFJ a hejtr, tak se aspoň předem připravte.
Jsem zde. Pokud si mě ale jen tak přidáte a ani nenapíšete, kdo jste, je malá šance, že žádost přijmu.
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
80
Dekuji moc
Takhle jsem si Crystala nejak predstavovala a anatomie realneho kone tomu dava zvlastni atmosferu :3
A jsem rada, ze Derpy pomaha.
I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba.
hue hue hue
Registrován od: Mar 2013
Hodnocení:
65
no...vím,že to má být kritika....ale nedalo mi to
MOC GRATULUJI K VÝHŘE
na obrázek jsem čučela asik půl hodiny a přitom jsem měla otevřenou pusu.
jak by tohle nemohlo vyhrát? wow...
i ta zebra je pěkná,ikdyž mě trošičku děsí.
a obrázek pro Moni...zase wow
blep blep blep blep blep
DA
INSTAGRAM
18
K zebře: hezký, ale ten CM tam nějak nezapadá, moc svou hladkostí a jemnou kresbou kontrastuje se zbytkem obrázku a to čistě bílý pozadí pod nim to taky neni to pravý ořechový, je tam takovej ostrej přechod. Navíc s těma čárkama kolem dokola to je jak vlajka jižní Korey, kdyby tam nebyly a zůstal jen ten samotnej symbol bylo by to lepší. Navíc vypadá jako vloženej obrázek a ne ručně kreslená součást toho velkýho obrázku. Prostě integrace tohohle detailu do celku poněkud pokulhává. Ale jinak dobrý. Co dobrý, výborný!