23.06.2013, 17:09
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.06.2013, 12:23 uživatelem Tom0147. Edited 15 times in total.)
Hi everypony!
Vzhledem k tomu, že se FF blíží neskutečnou rychlostí a co sem tak slyšel, tak spousta bronies z velkoměsta chystá jet na FF celé a tak mě napadlo, že bysme mohli jet společně. Autobusy jedou do dne asi dva a bus stejně na společnou cestu nemá moc cenu. Tákže jediná reálná možnost je vlak. Dá se jet buď přes Havlíčkův Brod nebo přes Pardubice. Odjezdy vlaků jsou následující:
Sraz: 17:35 - 17:40 před pokladnami ČD na Hlavním nádraží*
Telefon na mě: 776 681 720 (Vodafone)
Poznávací znamení: Triko CZ/SK Bronies
Bude super když se přidáte!
Přes Pardubice:
Odjezdy vlaků pro nejedoucí společně:
Velmi rád bych nejel sám, takže navrhujte časy a cesty. A zároveň bysme mohli i nějaké to procento ušetřit na společné jízdence
Jestli sem na něco zapomněl, tak pište, mám pocit že moje organizace je na stejné úrovni jako když AJ organizovala Apple family reunion
Vzhledem k tomu, že se FF blíží neskutečnou rychlostí a co sem tak slyšel, tak spousta bronies z velkoměsta chystá jet na FF celé a tak mě napadlo, že bysme mohli jet společně. Autobusy jedou do dne asi dva a bus stejně na společnou cestu nemá moc cenu. Tákže jediná reálná možnost je vlak. Dá se jet buď přes Havlíčkův Brod nebo přes Pardubice. Odjezdy vlaků jsou následující:
Sraz: 17:35 - 17:40 před pokladnami ČD na Hlavním nádraží*
*pokladny ČD = ČD centrum uprostřed v hale když vylezete z metra
Odjezd vlaku: 17:59 (č.: R689; směr Brno přes H. Brod)Telefon na mě: 776 681 720 (Vodafone)
Poznávací znamení: Triko CZ/SK Bronies
Bude super když se přidáte!
Přes Pardubice:
Odjezdy vlaků pro nejedoucí společně:
Velmi rád bych nejel sám, takže navrhujte časy a cesty. A zároveň bysme mohli i nějaké to procento ušetřit na společné jízdence
Jestli sem na něco zapomněl, tak pište, mám pocit že moje organizace je na stejné úrovni jako když AJ organizovala Apple family reunion