Prave jsem se vratila z FF. Musim rict ze nejvetsi uspech sklidil kostym Princess Molestie. Cely kostym se skladal z bilych kratasu, tilka, paruky, rucne uplacaneho rohu, korunky z hrackarstvi a biciku. jednoduchy a levny. delala jsem to vlastne spis pro legraci a prekvapilo me jak moc velky ohlas to melo. oproti kostymu pinkameny na ktery jsem si dala zalezet a brala ji vazne a byla asi tak 100x drazsi.
je to totiz hodne i o napadu. letos jsem mela tu cest byt porotce v cosplay soutezi na FF a velmi kladne jsme tam s ostatnima porotcema ohodnotili kluka ktery sel za Laru Croft. proste sehnal zeleny tilko a hnedy kratasy na votocvohozu a chtel pobavit. povedlo se
na obhajobu tehle dvou musim rict ze Jamis(zluty kostym) uz k tomu boty ma a pokousi se to porad vylepsovat a Corwin taky. Ja vim jak to vypada, oni to vedi taky, ale sakra se snazej a makaj na tom
je to totiz hodne i o napadu. letos jsem mela tu cest byt porotce v cosplay soutezi na FF a velmi kladne jsme tam s ostatnima porotcema ohodnotili kluka ktery sel za Laru Croft. proste sehnal zeleny tilko a hnedy kratasy na votocvohozu a chtel pobavit. povedlo se
(06.07.2013, 20:47)Mr.Desolator Napsal(a): Speaking of which:
http://www.rouming.cz/roumingShow.php?fi..._praha.jpg
na obhajobu tehle dvou musim rict ze Jamis(zluty kostym) uz k tomu boty ma a pokousi se to porad vylepsovat a Corwin taky. Ja vim jak to vypada, oni to vedi taky, ale sakra se snazej a makaj na tom