Registrován od: May 2013
Hodnocení:
1
(05.07.2012, 17:17)Antošík Napsal(a): Mít dobrej cosplay je fajn ... jnže věštšina osazenstva sou ženský .. takže my, 86% bronies nemáme moc na výběr
(No tak jo, Big Mac, Flim flams, Spike, Whooves/who; smarty pants, stráže ... )
Myslím si že nevadí či si chlapec ked´ chceš byť RD ako ja..Napríklad
Sunshine sunshine,Ladybugs awake,Clap your hooves and do a little shake!
Registrován od: Feb 2012
Hodnocení:
5
(08.07.2013, 19:24)MalMiki Napsal(a): ne, vážně se nikdo nezmínil o nejspíš nejpočetnější skupině cosplayerů poníků u nás? ok Cutie
marks crusaders https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/h...7839_n.jpg Tyhle jsou parádní a hrozně jim to sekne, hlavně ta applebloom, ta je bombová!
A AJ taky super
Pěkné to máte
(možná nejsou početnější než vy tady ocaď, ale zase mají mnohem hezčí výběr, a asi nic z toho není vysloveně škaredé :-P cheche)
Registrován od: Jun 2013
Hodnocení:
0
08.07.2013, 22:42
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.07.2013, 22:48 uživatelem MalMiki.)
(08.07.2013, 22:10)beruskovova Napsal(a): (08.07.2013, 19:24)MalMiki Napsal(a): ne, vážně se nikdo nezmínil o nejspíš nejpočetnější skupině cosplayerů poníků u nás? ok Cutie
marks crusaders https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/h...7839_n.jpg Tyhle jsou parádní a hrozně jim to sekne, hlavně ta applebloom, ta je bombová!
A AJ taky super
Pěkné to máte
(možná nejsou početnější než vy tady ocaď, ale zase mají mnohem hezčí výběr, a asi nic z toho není vysloveně škaredé :-P cheche)
děkujeme ^_^ monentálně je nás dvacet, ale každý cosplayueme jiného poníka, jsme skupina, no
(08.07.2013, 20:05)Honzdir Napsal(a): MalMiki: Není to Mezurashi na poslední fotce s Derpy? A dokonce bych řekl, že jsme byli početnější na FF
vůbec nevím, ale byl strašně roztomilý ^__^
Registrován od: Jun 2012
Hodnocení:
81
Ta kritika se určitě dala napsat jinak.
Fotky od MalMiki jsou super, RD vypadá jako hodně zkušená cosplayerka a CMC... *heart explodes*
Akorát ten Spike mě maličko děsí.
A Miki je která z nich?
Registrován od: Jun 2013
Hodnocení:
0
(09.07.2013, 04:03)Northern Cross Napsal(a): A Miki je která z nich? Derpy
Registrován od: Feb 2012
Hodnocení:
124
Tak ty ffkove kostymy byly spise pro zabavu
ale Miki mi vyrazila dech.. tohle je u nás v čr ? HUSTÝ !
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
15
(08.07.2013, 16:20)MidnightShadow Napsal(a): Nasij si na ni poutko, ktere potom protahnes paskem. Kdyz to udelas sikovne, nebude to ani videt. Ja to pouzivala na ocasky casto. drzi dobre a nikdy sem ho neztratila ani pri behani a skakani.
Jak ho přišiju? Posílám fotku vnitřku paruky.
Asi bych přišil dvě poutka na spodní okraj a dvě poutka horní okraj.
P.S. Jak nahraju obrázky rovnou do fóra, nějak mi to nejde.
Provázej vás duha
- Fluttershy; STrhák
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
52
09.07.2013, 13:10
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.07.2013, 13:11 uživatelem Honzdir. Edited 2 times in total.)
Ano, FF kostýmy byly spíše pro zábavu a možná je ta vaše skupina početnější, organizovanější a zkušenější, ale nemůžu se zbavit dojmu, že se ztratila podstata jednotlivých postav, s výjimkou Derpy, AJ a Twilight... Zrovna CMC sice vypadají velice profesionálně, ale připadají mi spíše jako loli, než pony... Jde poznat, že většina z vás začínala na cosplayích anime a že se to přeneslo i do těch pony cosplayů. Což mě osobně na ponících fakt nesedne, ale proti gustu...
Midnight: vidíš jenom fotky a bylo od tebe dost hnusný na něj takhle zaútočit. Pipa se hodně snažil a ještě v průběhu samotného FF svůj cosplay vylepšoval. A i když se tobě třeba nelíbí, tak každý, kdo ho tam potkal okamžitě věděl, koho cosplayuje, protože Princess Twilight vystihl a to je to hlavní o co jde společně s tím, že se s cosplayem prostě jdeš bavit a ne předvádět.
It takes a long time to realize how truly miserable you are, even longer to see it doesn't have to be that way.
Only after you give up everything can you begin to find a way to be happy.
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
17
jj na tý fotce s Derpy jsem já bohužel né v celém FS
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
100
Honzdir, mne to napríklad pripadalo celkom fajn. Urobiť dobrý cosplay určite nie je jednoduché. Čo si myslel tými anime prvkami v ich cosplayoch? ˇ(just asking).
Čo sa Pipu týka, mňa napríklad na prvý (priznám sa, ani na druhý) pohľad nenapadlo, že cosplayuje Princess Twi. Pri Zecore sa to spoznať dalo.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
|