22.07.2013, 22:32
kouknul jsem se na tu 25 epizodu docela good jen když přillétala Luna na balkon k Celestii tak řekla ( odpočinte si sestry ) přitom ma jen jednu
jinak good
![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
For the Great and Powerful Trixie
Český dabing!
|
22.07.2013, 22:32
kouknul jsem se na tu 25 epizodu docela good jen když přillétala Luna na balkon k Celestii tak řekla ( odpočinte si sestry ) přitom ma jen jednu
![]()
22.07.2013, 22:36
Beze strachu zvládla jsem to přečíst celé ... Chtěla jsem jen naznačit že i přesto že člověku neznalému se to tak jevit nemusí tak ty jazyky jsou dost odlišné ... to je vše..
22.07.2013, 22:48
v pořadku jsou si odlišné ale,nemusela si mě to hned vpalit do obličeje. nechci tu psát takové komentaře jen kvuli takové blbosti.
![]()
22.07.2013, 22:56
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.07.2013, 22:58 uživatelem wolfrin.)
A dost! Navrhněte nějaké jiné televizi ať to nadabuje. 4sec love in bloom hned na začátku bez rytmusu (jako většina). Už ne, na to už nemám(jako šílenec
![]() Odesláno z mého Xperia GO pomocí Tapatalk 4
Cosplay za poníky? je to blbost, ale užijete si to.
Rozšiřte lásku kolem sebe, aby vám byla navrácena a žili v míru. 3D modeling
22.07.2013, 23:02
kdyby písničky aspon nechali v originale zbytek serialu v Cz jak to je u Simpsonovich trhalo mi to uši když jsem to slyšel
22.07.2013, 23:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.07.2013, 23:36 uživatelem MephiPheles.)
Musí se to dostat do rukou lidem co překládají pohádky od Disneyho! Protože:
Synu můj máš lidskou tvář, duše tvá ať křídla má, hrdě vzpřímen jít se snaž, synu můj leť víš než vítr dál ![]() ![]() Mimochodem tak mě napadlo když pominu nápady na fan-dabing napadá vás někdo konkrétní kdo by měl propůjčit svůj hlas nějakému z poníků/bizonů/atd. ?
23.07.2013, 00:24
Nom já bych klidně něco propůjčila. Ale napřed mi musíte říct, jestli se hodím na někoho z mane6
![]() incredibly handsome criminal genius and master of all villainy
23.07.2013, 08:26
Jak už jsem zmínila, klidně bych propůjčila Rarity, případně nějakému jinému.
![]()
"Ať se děje cokoli, nikdy se nevzdávej sebe, svých přátel a snů."
Blog Něco málo z tvorby Avatar má na svědomí Ema Windpower. ![]()
23.07.2013, 09:48
Kámoš to prý umí, a je mu teprve děvět roků, ale já mu v tom i celkem věřím. Buď si prostě vymýšlel, nebo to opravdu umí, nebo mě zcela nepochopil
![]() Jinák... Kdo koho dabuje v tom českém dabingu? (ne v tom fan ![]() incredibly handsome criminal genius and master of all villainy
23.07.2013, 11:25
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.07.2013, 11:39 uživatelem Katrinka. Edited 4 times in total.)
Ivana Korolová - Spike
Jana Mařasová - Rarity Radka Stupková - Twilight Sparkle Helena Brabcová - ? Zuzana Hykyšová - ? Irena hrubá - ? Kateřina Březinová - Princezna Celestia (?) Pokusím se doplnit další, ale nic neslibuji. ![]() EDIT: Něco málo doplněno, ale vážně u otazníků netuším, která dabuje kterou, jelikož jsem buď nenašla ukázku hlasu a nebo nepoznala, protože všechny mají v seriálu trpasličí přízvuk, který u normálních rolí fakt mít nebudou.
"Ať se děje cokoli, nikdy se nevzdávej sebe, svých přátel a snů."
Blog Něco málo z tvorby Avatar má na svědomí Ema Windpower. ![]() |
|