Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
51
No, když už by někomu hrozilo, že skončí špatně, tak je to Mane6, vzhledem k tomu, že celý tenhle projekt má Hasbro asociované s nimi.
To, že na tom dělá více různých týmů, které teda nevím, jak jsou na tom s komunikací/spoluprácí, taky není zrovna nejšťastnější podle mě, pak v tom akorát zas vzniká čímdál větší zmatek.
Jako ano, třeba ty další/jiné verze budou lepší a nakonec to dosáhne té správné kvality, ale zatím na to minimálně tihle nejdou zrovna správnou cestou. U mlátiček je game balance velmi citlivá záležitost, vzhledem k jejich často dost hektické a rychlé povaze. Neměli by se snažit tam už cpát další testovní postavy, když ještě ani nemají pořádně dodělanou/vybalancovanou hlavní šestku. Minimálně do buildu, který chtějí prezentovat ostatním. Mane6 na to v tomhle ohledu šli správně, sice naznačovali, že mají už nápady a představy o gimikách dalších postav, ale jejich hlavní prioritou bylo udělat té hře pevný základ.
Registrován od: Aug 2013
Hodnocení:
0
Dá sa to stiahnúť?
Bronies were my brothers,today i will hunt them and at the end of the world and I promise... I will not fail!
Registrován od: Mar 2012
Hodnocení:
46
Ešte nie. Síce ja mám starú verziu hry, ale linky na download tu nesmiem dať.
Registrován od: Mar 2013
Hodnocení:
26
Niektoré ťahy, ktoré som skúšal, nefungovali. Skúšal som zatiaľ Twilight a Applejack. Pri Applejack sa mi nepodarilo Quick Escape, Appleshuffle a Counterbuck a pri Twilight Teleport a Ex Magic Spark (ostatné sa mi podarili, zo super som skúšal iba prvý a ten tiež vyšiel aj pre Applejack aj pre Twilight). Tak neviem, či nie sú implementované, alebo či ich iba ja neviem spraviť. Budem skúšať ďalej.
Vône kvarkov sú izospin, projekcia izospinu, podivnosť, pôvab, krása a pravda.
Registrován od: Mar 2012
Hodnocení:
46
Mne sa teleport podaril. Použila som isté pohyby ako z minulej "verzii" (Ktorá vlastne ani nemala byť verejná)
Registrován od: Sep 2012
Hodnocení:
7
Nevim co jestli jsem takovej debil, ale nemůžu se dostat přes "Press start" "Facehoof"