26.07.2013, 21:34
Nemáš to jinde než v Google docs?
Anketa: Jaké povídky se vám líbí víc, kterým se mám více věnovat? Nemáte dostatečná oprávnění, abyste mohl(a) hlasovat v této anketě. |
|||
Pony povídky | 29 | 78.38% | |
Non-pony povídky | 8 | 21.62% | |
Celkem | 37 hlas(ů) | 100% |
* Hlasoval(a) jste pro tuto možnost. | [Zobrazit výsledky] |
Zagami píše (a teď už i překládá!)
|
26.07.2013, 21:34
Nemáš to jinde než v Google docs?
26.07.2013, 21:39
Pokud chceš, můžu Ti to poslat ve wordu.
Jinak všechno mám na Google docs, protože je to takový nejpoužívanější, jednoduchý a dá se na to dosta i z mobilu.
26.07.2013, 21:40
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.07.2013, 21:40 uživatelem Sedernat. Edited 1 time in total.)
Pošli prosím
20.08.2013, 16:38
...tak svět, ve kterém žijeme, se jednoduše rozplyne (Konec)
Smutné, 13+ wanna feedback, wanna feedback.
20.08.2013, 17:23
Nejsem žádný kritik, ale... Takhle krátká povídka/úvaha je úžasná . Přiměje člověka přemýšlet a... nevím... Je na ní něco zvláštního a kouzelného... beznaděj a přitom naděje... Možná to moc prožívám , ale opravdu se mi šíleně líbí .
"I told you that you needed to make some friends, nothing more..."
— Celestia
20.08.2013, 17:27
Yay,krásný a smutný příběh,celkem jsem se i u něj zapřemýšlela,nevím proč.Takovýdle příběhy mě vždy nutí přemýšlet.Jinak je to i hezky napsaný,jen je škoda,že si se víc nerozepsala do úplných detailů,to u takových příběhů miluji,lépe se do nich dá vžít..
20.08.2013, 18:30
Tak, trochu zpřísním feedback, neboť si myslím, že už nejsi začátečník a zasloužíš si trochu tvrdší, avšak objektivnější hodnocení. (Ber to jako poctu ne jako handicap )
Občas ti utíkají odstavce. Je dobře, že nějaké děláš, ale pokaždé, když začínáš nový, musíš tam dát mezeru. Jo a pozor, když začínáš povídku/odstavec přímou řečí, odstavec tam není. A také pokud je u přímé řeči nová osoba, nový řádek. Nepožívej anglické názvy ras. Líbí se mi, že jsi nepoužila vyloženě lidi v Equestrii a naopak, ale, žes to udělala tak jaks to udělala. [spoiler: Nelíbí se mi, že se Twilight teleportovala celou cestu z Ponyville do Canterlotu. V seriálu se nic takového nestalo. Mohla bys ale k tomu využít třeba Celestii nebo Lunu, aby dlouhé cestování neškodilo příběhu] Vol vhodnější slova. Třeba - vystartovala do zámku. To zní trochu divně, ale výjimkově se to dá použít. Co třeba rozeběhla. I když oddělíš od sebe dva ostavce hvězdičkami, musíš začít odstavec mezerou tak jako všude. Oddělení odstavců hvězičkami ohranič vynechaným řádkem z obou stran. Tzn. jeden před a jeden po hvězdičkách. K příběhu se ti vyjadřovat nebudu, protože je to pro tebe docela klasika . Docela to ladilo k sobě, až na tu část v Canterlotu, která mi přišla trochu uspěchaná, na druhou stranu, asi to byl záměr. Výtky už jsem sdělil, takže tě jen pochválím za další dobrou povídku a budu se těšit, že napíšeš něco dalšího [spoiler: Ukojil jsem tvou touhu po feedbacku? ] “Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero Vir Ilustris
20.08.2013, 19:12
Nenapadá mě nic dalšího k tomu, jak je to napsaný. Dobrá práce. Ale je to vpodstatě jeden nápad popsanej na dvou stránkách. Zajmavější mi přijde, když se jde ještě o krok dál, tvůrce projeví nějakej názor, konkrétní téma na zamyšlení. Nebo aspoň překvapivou pointu.
drunken mantis grabs your ass
11.10.2013, 18:05
Básnička
Vlastníme noc Je starší, tak rok.. ale momentálně mám rozepsanou jednu věc a nechci, aby to tu hnilo.
21.10.2013, 01:40
Tak jsem si přečetla Luna isn't game - zajímavý Asi bych si to taky měla zahrát
The daydreamers nightmare is to never even try. Your time has slipped by. 10 years - 11:00 AM (Daydreamer) - best band ever Normal people scare me |
|