Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
43
Lunik IX? Katakomby? Oh Luna! Moje prosby boli vyslišané!
Dúfam, že sa mi nič neposere ako pred Istroconom.
A s Nonstopmi už máme predsa dobré skúsenosti, hlavne vďaka Brnu a samozrejme Tescu
I am a colorful magical butterfly
Registrován od: Mar 2013
Hodnocení:
8
Bohužiaľ 12.10. sa mi nedá. Jeden člen mojej rodiny má výročie. Takže možno nabudúce.
Stable-Tec Studios (FoE Animated Series) - animator, puppet designer
Creativity Kitchen - animator
Chartreuse Animation Studios - animator
Aurora: Imperium Production - animator, puppet designer
... and little bit freelancer
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
37
Ak sa mi podarí prehovoriť rodičov tak somnou rátaj :p
ENFP
Registrován od: Sep 2013
Hodnocení:
15
28.09.2013, 22:04
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.09.2013, 22:31 uživatelem kluknawa235. Edited 1 time in total.)
super ja som v KE od pondelku do patku no ale samozrejme ze viam sa dostavit do ke za 40min. už len cas kedy a kde a ja pridem
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
100
30.09.2013, 13:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 30.09.2013, 13:33 uživatelem Hotsteppa. Edited 3 times in total.)
AnimEs, radi ťa tam uvidíme.
Kluknawa, zraz bude na vlakovej stanici, čas ešte upresním (no predpokladám tak okolo 9-10:00)
Update k zrazu:
- katakomby odpadajú, namiesto nich bude Miklušova väznica aj s mučiarňou (dostať sa do katakomb je dosť riskantné a vraj sú zabezpečené)
- namiesto Amany sa výnimočne presunieme do Dobrej čajovne (podarilo sa mi rezervovať komplet nefajčiarsku miestnosť, "podmienkou" je celkový účet 40€, čo nebude problém, ak tam prídeme aspoň desiati, čajovňa je navyše s bohatou ponukou a dá sa tam aj najesť)
- pub taktiež meníme, je na skok od pôvodného a majú tam perfektnú ponuku (aj mnoho zahraničných)
Poprosím ľudí, ktorí majú niečo do aukcie, aby mi cez PM najneskôr do konca tohto týždňa poslali info aj s vyvolávacou cenou.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
43
Ale čo! Koľko nováčikov
Len poďte poďte, ale dúfam, že prídu aj tí postarší, osobne by som tam chcel celé osadenstvo Druhého zrazu ale to už asi nepôjde
I am a colorful magical butterfly