Registrován od: Sep 2013
Hodnocení:
8
10.10.2013, 22:19
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.10.2013, 22:44 uživatelem Richi. Edited 1 time in total.)
Prečo si to komplikovať. Všetci sa môžme jednoducho počkať pri vstupe do železničnej stanice. Neviem či by som tam dokázal napr. nájsť tú reštauračku...
Swallowed up in the sound of my screaming
Cannot cease for the fear of silent nights
Oh, how I long for the deep sleep dreaming
The goddess of imaginary light.
- Amy Lee
Registrován od: Jun 2013
Hodnocení:
22
Som za stretnutie u vchodu.
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
100
10.10.2013, 22:43
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.10.2013, 22:43 uživatelem Hotsteppa. Edited 1 time in total.)
Ako píše Basic. Pri vchode sa isto nájdeme.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Registrován od: Sep 2013
Hodnocení:
8
Yaaaay to bude super
Môj prvý zraz bude hneď medzinárodný
Inak chcem sa ešte spýtať, prečo vlastne ideme na Luník IX? Uprimne ja sa toho miesta bojím (ale brutalne)
Vďaka neprispôsobivím občanom nemám pekné spomienky na svoje detstvo, tak preto sa pýtam že čo presne tam budeme robiť.
Swallowed up in the sound of my screaming
Cannot cease for the fear of silent nights
Oh, how I long for the deep sleep dreaming
The goddess of imaginary light.
- Amy Lee
Hodnocení:
100
11.10.2013, 00:24
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.10.2013, 00:26 uživatelem Hotsteppa. Edited 1 time in total.)
OK teda. Vzhľadom k Pidiho a Creepyho príchodu menšia zmena programu - na Luník sa pôjde až po ich vyzdvihnutí. Ostatní mi prosím napíšte približné príchody (moja chyba, že som to nezistil skôr). Už sa mi ozvali Kluknawa, Richi a teraz Pidi s Creepym.
Richi, exkurzia v survival style, no na druhej strane nechcem, aby mi ľudia odchádzali zo zrazu traumatizovaní...
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Hodnocení:
61
To já se omlouvám, měl jsem to zjistit dřív. Ale ve víru všeho toho zařizování a stěhování, prostě jsem neměl na nic čas. ...i teď sedíme s programátorem na firmě a máme takový menší maraton...