Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
29
Hardpady se v ČR sehnat opravdu nedají, jen nějak dovézt. Případně, pokud seženeš 10 lidí kteří by jej chtěli, tak máme nabídku - jeden pad za 10k, vyrábí je týpek co se DDR věnuje roky a roky (Tuším že Trin, ale jistý si nejsem). Za tu cenu vyrobí nádherné a perfektně fungující hardpady.
Registrován od: Sep 2012
Hodnocení:
16
Máte někdo zkušenosti s opravou padů? Odvařil jsem dolní šipku na Impactu, po necelých dvou měsících používání, celkem intenzivně (asi 20h týdně, větš. na hard obtížnosti). Fakturu jsem někam vyhodil, tak jsem vzal skalpel a přes zadní šev jsem šel dovnitř. Vše se zdá v pořádku, jen kontaktní fólie jsou na pár místech skrčené a molitan mezi nimi je na zadní šipce produpaný. Guma pod šipkou byla napůl odlepená, tak jsem ji přilepil herculesem, aby tvořila mírnou prohlubeň jako ostatní šipky, myslím, že se i to podařilo docela dobře, vypadá to přesně jako u ostatních šipek. Šipka dolů teď reaguje opět dobře a citlivě, ale nefunguje, když je noha na jiné šipce. Říkal jsem si, že to bude možná tím skrčením kontaktních fólií a nejspíš budu muset odpárat celý šev, abych se tam dostal. Je to opravdu nutné? Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
31
Dík moc! Plánoval jsem se na šipkování někdy vrhnout, ale zatím je to jenom na seznamu. Corwin povídal, že Strahov od října, takže se uvidíme tam!
Love and Tolerate není hloupost.
723462958
vanamartincz@gmail.com