(03.12.2013, 20:54)Pexxa Napsal(a): myslím že obrázek mimo není myslím že stím souhlasím ten díl se mi líbíl zvláště Pinkie jak zvonila na zvonek DDDDDDDDDDDDD
Zrovna tahle scéna mi dost vadila. Pinkie byla vždy inteligentní postva, která často dělala nevysvětlitelné věci. Ale v téhle sezóně z ní udělali streštěnou postavu, která se chová vyloženě hloupě a to mi vadí. Snažej o legraci za každou cenu.
jaroslav : nezbývá než souhlasit. Připadá mi, že zatímco zbytek Mane six se vyvíjí, Pinkie vyloženě degradujou. Ale jednou jsem jí slíbila věrnost a tak je pro mě stále ještě No.1
The best things in life are beginning with F.
Family, Friendship, Food, Friday, Fun, Fadventure time.
(03.12.2013, 21:52)ozzacek Napsal(a): jaroslav : nezbývá než souhlasit. Připadá mi, že zatímco zbytek Mane six se vyvíjí, Pinkie vyloženě degradujou. Ale jednou jsem jí slíbila věrnost a tak je pro mě stále ještě No.1
Tak nejak. Keď som MLP:FIM objavil, Pinkie bola jedným z dôvodov prečo som pozeral ďalšie a ďalšie časti. V prvej sérii a prvých dvoch častiach druhej série bola perfektná, potom do začalo byť viac kolísavé no stále sa nachádzali skvelé scény (hlavne v heart warming eve). V tretej sérii sa mi zdala dosť slabšia (samozrejme boli vtipné veci), bol som hlavne VEĽMI sklamaný (priam nasraný) zo správania Pinke v Games Ponies Play.
Avšak štvrtá séria sa mi zatiaľ veľmi páči, už sa tak veľmi na Pinkie nezameriavam, beriem to že tá má svoju zlatú éru už za sebou. Momentálne je u mňa z mane6 hlavná bavička Rarity.
Pinkie si prežila svoju éru radosti, avšak som si istý, že s ňou budú plány veľmi zábavne pre celú Equestriu
Mne sa v S4 zatiaľ páči veľmi, najviac ma zabila v "druhom dvojdiely" - "Use the stairs, sillies!"
V 3 tiež bola dobrá, hlavozvon je fajn nápad.
K Castle Mane-ia :
To naozaj tie štyri nevideli do koho narážajú? Musia mať stále zavreté oči?
Aspoň, že Dovahkiin Twilight to vyriešila so svojím FusRoDah! (Iba milovníci Skyrimu pochopia )
My religion?
I am a devout follower of the "Who the f**k am I to tell anyone how to live their life" religion. You should try it.