Tak Froldo - vím, že jsem ti slíbil, že si přečtu předělanou Auroru a že ti k ní dám i poznámky. Takže: Určitě je to lepší než to předtím, zvláště souboj s Gasperem byl přesně tím, co si představuju pod pojmem ,,závěrečný souboj." Určitě prospělo i rozšíření Beathanova osudu a to, že neskončil zapíchnutý někde mimo scénu. Vlastně všechny postavy, které jsi předtím odbyl, dostaly konečně alespoň tolik prostoru, aby se o nich člověk dozvěděl trochu víc, než jenom to, že byly unesené a zneužívané. A co určitě pomohlo - humor. Zvláště na útěku z pirátské lodi jsem se dobře pobavil těma hláškama
A epilog? Oproti tomu předchozímu je tenhle naprosto suprový - formou dopisu popsat, jak pokračovaly osudy postav? Za to kopýtko nahoru
Takže za mě - s novým koncem Aurory jsem spokojený
A protože jsi do mě trochu šťouchal i s Válkou, tak jsem se nakonec přemohl a přečetl si tu poslední kapitolu, co jsi uveřejnil (tady je velká výhoda toho, že jsem to RP hrál, takže vím, jak se vyvíjelo
) a bohužel... Rarity jako poslušná Danielova konkubína (nazval bych ji i ostřeji, ale musím být slušný
) mě utvrdila v tom, že tohle už skutečně není moc pro mě. Ačkoliv to, jak Twilight s Greyem prožívají těhotenství, bylo popsané krásně