Registrován od: Jul 2013
Hodnocení:
12
Spíš bych řekl, že to má slabší optimalizaci. Velké tituly se obvykle řádně optimalizují, aby to rozjelo co nejvíc hráčů. LoE dělá malé amatérské studio, kterému jde zatím jen o to, aby ta hra byla zábavná a napěchovaná obsahem. Navíc, skoro všichni určitě splňují nynejší HW nároky, takže proč se s tím trápit.
♫ There's a lot of pretty, pretty ones that want to get you high... ♪
♫ But all the pretty, pretty ones will leave you low and blow your mind... ♪
Registrován od: Aug 2013
Hodnocení:
52
Samozřejmě. Ušetří to strašně moc času. Když jsem jednou řešil, zda nahrát do paměti nekomprimovaný obrázek s tím, že jsem ho před každou hrou vytáhnul ze zipu, tak mi to vzhledem ke stomegabajtovému souboru přišlo jednodušší, než to řezat, komprimovat a dál všelijak řešit.
2GB RAM je dnes víceméně standart. Spíš bych se klonil ke čtyřem jako k minimu. Loni šly koupit solidní čtyřgigové paměti za šest stovek. Kdo propásnul, ten prohloupil (teď jsou trošku dražší, ale furt se dají nejlevnější sehnat za osm).
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
5
22.12.2013, 22:43
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.12.2013, 22:44 uživatelem oldking. Edited 1 time in total.)
Tak je to oficiální prvný dva dny nestihnu a s tim třetim je to nejistý takže bych vás chtěl požádat o to že jestli stihnu třetí den tak že by jste se se mnou znova vyfotili.
Jinak Štastný a veselí vánoce a užíte si to.
don´t be silly be mad is much better trust me
Registrován od: Nov 2013
Hodnocení:
7
prolistuj si celou diskuzi jako já, je tam spousta fotek a informací