Registrován od: Jun 2012
Hodnocení:
26
mp5991 je teď můj velký kamarád, jelikož je to ajťák stejně jako já XD.
Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
34
Hele, zpátky k tématu jo ? xD
Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
Hodnocení:
26
Neni důvod, když tady jsme jen my tři XD.
Registrován od: Jul 2012
takze jsem tu a co dal
1) prilti vysadkova lod pelican a vilodid se sparani (halo)
2)pouziji k zajisteni prostoru odstrelovace delta force
3) pod minuji celi sektor a vsticim zakladnu na vrchu kopce
4) jak mile bude zajisteno bespeci udelam pojistku ze 14 atomovich bomb kdyby nekdo
zabral kopec a kdyz ho nekdo zabere z byde jen hromada uranovite sviticiho popela
tak co dal
Hodnocení:
51
Sestrojil sem dálkový ovladač,kterým jsem aktivoval tvoje atomovky.Kopec jsem ochránil energetickým štítem ze svojí vesmírné lodi,takže si vybouchl jen ty.ostatní obranu kopce jsem zničil laserovým dělem a kopec je můj.
Registrován od: Jul 2012
(03.08.2012, 12:11)mp5991 Napsal(a): Sestrojil sem dálkový ovladač,kterým jsem aktivoval tvoje atomovky.Kopec jsem ochránil energetickým štítem ze svojí vesmírné lodi,takže si vybouchl jen ty.ostatní obranu kopce jsem zničil laserovým dělem a kopec je můj.
krok 5) zabespeceni rusicky nevymaje leda bys ses naboural do systemu a autodetekcni systemy byte vydeli a tada melbys duhovej hrib 14 krat myslim ka bum
Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
34
Já nevěřím svým očím, co na mém kopci dělají. Nejdříve tu kolem mě hodí jakýsi černoch a dává mi tu jakési cisterny či co to bylo, pak přijde MP a ty cisterny nechá vybuchnout ... Však já vám dám ! Na kopci jsem byl stále, proto vás odsaď i vyhodím ! Kopec je jen můj !
Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...