Registrován od: Nov 2012
21.12.2013, 21:07
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.12.2013, 21:12 uživatelem Aidrien Assagir. Edited 3 times in total.)
Abych pravdu řekla (přestože nejsem dobrý angličtinář a rozumím každé dvacáté větě), z toho, co jsem dokázala pochopit a pochytit, jsem trochu (ne, hodně) zklamaná. Čekala jsem víc. Hodně lidem se bude líbit, ale mě osobně bohužel ne. A Flutterhulk byl takovým tím posledním hřebíčkem do rakve.
Souhlasím s Azulianou - záporák zklamal. Zatím mám pocit, že na Chrysalis a Discorda nikdo mít nebude, ale nechme se překvapit, jestli budou další díly lepší. Doufám, že ano, protože zatím mám z celé série rozporuplné pocity. První dvě série byly perfektní. Další už pokulhávají, ale to je asi přirozené. Tvůrci si nasadili vysokou laťku a vytvořili u diváků jistý standard, na který budou těžko navazovat a který budou těžko překonávat. Ale uvidíme. Věřím, že se objeví nějaké "čelistpadající" díly.
Registrován od: Aug 2013
Hodnocení:
52
21.12.2013, 21:10
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.12.2013, 21:10 uživatelem Elevea. Edited 1 time in total.)
Hm... doufal jsem, že to bude temnější a zapeklitější...
A nezachránila to ani armáda klonů...
Registrován od: Oct 2013
Hodnocení:
17
Bylo to docela suchy... zaporak nudny zadna akce pripadalo mi to jako mrknuti a konec..
Registrován od: Nov 2012
To mrknutí bylo trochu dlouhé. Jsem zvědavá na další díly.
Registrován od: May 2013
Nevíte někdo jestli to už je na youtube?
Registrován od: Mar 2013
21.12.2013, 21:26
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.12.2013, 21:28 uživatelem Monterka. Edited 1 time in total.)
4 ducks out of 10
Epizoda nic moc, jak jsem předpokládala už z názvu.
Navíc je to furt to samé.
Daří se jim - neočekávatelné selhání - někdo pomůže - všechno vyhrajou
Záporák vypadal jako něčí Mary Sue vytvořena v pony creatoru, vzhledově ani povahově nezajímavý.
Myslím že musíme se záporákem strávit aspoň dvě epizody aby nám přirostl k srdci. Ale v tomhle případě by se to mohlo protáhnout i na deset, stejně by mě nikdy nezaujal.
MrKafr:
Eeeeh
Stránka předtím.
Registrován od: Dec 2013
Hodnocení:
5
Nemůžu říct, že je to vyloženě špatná epizoda, ale "nic moc" co popisuje docela přesně. Raději bych klasický Ponyville díl, než tuhle superhrdinskou předělávku.
Arctic Blue ?!
Medium is the happiest I’ll ever be...
Twitter: @ArcticBlueCZ
(21.12.2013, 21:20)MrKafr Napsal(a): Nevíte někdo jestli to už je na youtube?
http://www.equestriadaily.com/2013/12/po...s-and.html - stačí číst
Na epizodu jsem se moc netěšil, nicméně dávám 7 z 10 za Fluttershy Nebudu ti to spoilovat
Registrován od: May 2013
Hodnocení:
39
21.12.2013, 21:44
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.12.2013, 21:45 uživatelem Rainfall. Edited 1 time in total.)
Ale tak docela dobré, možná né tak dobré jako mnoho jiných dílů, ale stále vcelku dobré . Jako s ostatníma souhlasím, že záporák nebyl nic moc, čekal jsem ji trochu víc ... temnou, víte jako Chrisalis nebo Sombra . No konečný verdikt, lepší než S3 (Mimochodem Flutterhulk byla jedna z věcí u které jsem se hodně nasmál )
It's the middle of the day but darkness falls on the city, it's the shadow of a giant cybernetic death kitty.
And on the other side of town something rages down the path, if you had a lisp you'd know it's kickin' theriouth ath.
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
13
Záporák byl super... Většině tu asi nedochází, že Mane-iac je něco jako Joker - ne zlá, ale šílená a šílenci maj hold tendence přehrávat, no (4 Azu: Proč by měl divák villaina nějak soudit? Stačí o něm vědět, že ho z nějakýho důvodu nemaj rády hlavní postavy...).
Design Flutterhulka (a vlastně celej Flutterhulk ), nemehlo Spike neustále dupající do kyblíků, sposuta referencí, Pinkie-iny scénky, Rarity zhmotnivší uprostřed tornáda čajovej servis... Jen malej výčet věcí, který mě potěšily, takže kdybych měl hodnotit od jedný do deseti - 9/10
Fluttrershy's a best pony
Lidi se prej od zvířat odlišujou tim, že myslej... No já nevim, ale asi žiju v zoo...
Rada do života: Minulost nezměníš, přítomnost je vlastně už pryč a budoucnost neovlivníš - proč něco řešit?
Anti Everything and Everyone front
|