Hodnocení tématu:
  • 4 Hlas(ů) - 3.75 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Poslední příspěvky se slučují když je napíšeš po sobě v krátké době. Ale to už docela dlouho.
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris

Odpovědět
Heh, zajímavý, že sem si toho všimnul až teď Rainbowlaugh Právě že mě to úplně krátká doba nepřišla. Ok, nebudu to řešit.
Odpovědět
A co je na tom špatnýho? Šetří to místo a funguje to tak kam až má paměť šahá. Jen nevím... Označí se ten příspěvek ostatním jako nepřečtenej, aby si ho všimli?
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“
– Zecora
ENTP | Ask me spike letter
Odpovědět
Pokud mě paměť nešálí, tak se to ukáže jako přečtené.
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.

It's no problem for me, but it's a problem for you.
Odpovědět
pokud updatneš svůj poslední příspěvek tím že ho mergneš s dalším hned potom tak se jako nepřečtený ukáže jako poslední nepřečtený ostatním
Odpovědět
Myslím, že by nebylo od věci opravit Dailymotion: série 1-4. Pinkiesmile
http://bronies.cz/Stranka-download
Odpovědět
^Tohle tu už zmíněné při nejmenším jednou bylo. Ale ještě se nikdo nerozhoupal to opravit. Rainbowlaugh
A když už jsme u těch errorů, které se stále nikdo nenamáhá opravit- už by to vážně chtělo přepsat "Dceřinná", co je na hlavní stránce, na "Dceřiná", jak zmiňovala už před nějakým tím pátkem Ebženka. Je to docela hrubá chyba a když je to tam ke všemu napsáno 10× (nepřeháním, to je přesný počet), tak to působí dost blbě. Nic proti občasnému derpu, ale mmmnope. Derpytongue2

Odpovědět
Zagami: opraveno.

Aya yai: S tím je problém, protože jazyky nemají vyhledávání a nevím, kde to přesně hledat. Nikde u překladů, které mají spojitost s thready to není.
Odpovědět
Nevím sice, proč překlady &I'm probably stating the obvious, ale hledala bych odkazy na subforum v tělesné blízkosti vypsaných modů jednotlivých sekcí. Někde to tam být musí. Rainbowlaugh

Odpovědět
Když už jsme u toho - jakou verzi češtiny fórum používá? Já jsem nějakou češtinu našel, ale je dost nekompletní. Díky Twilightsmile
Meow?
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)