20.01.2014, 00:19
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.01.2014, 00:20 uživatelem RadlanJay. Edited 1 time in total.)
Dobrá epizoda, ale jsem zklamán, že nebyla suprová. Powell na to měl.
+Je to koukatelné. Tj, děj odsýpá, pořád se něco děj, avšak není to cirkus, gegy a vážné scény jsou dobře vyvážené.
+Bulk Biceps. Prvně jsem myslel, že to epku zabije, ale pak jsem si ho oblíbil. Je to sice stereotypní pubertální humor, ale já jsem se smál, a to je pro mě to důležité.
+Dash je dobře zpracovaná. Navíc jsem rád, jak se zachovala k Fluttershy a BB - dotáhla je na EG, i když riskovala, že se tam sama nedostane.
+Hromada nových, zajímavých postav. Škoda, že mají málo screentimu a dialogů.
+Soarin je prostě sympaťák.
+Bez nějakých výrazných kiksů
+Ty kostýmky... omlouvám se, ale tohle je prostě sexy.
*Derpy... I když jsem rád, že je zpátky, po tom, co se tam objevila jsem už neměl sebemenší ponětí, co se děje. Prostě jsem si toho nevšímal, protože... DERPY ! AND DERPED!
*Zápletka byla sice dobře zpracovaná, ale naprosto předvídatelná. A navíc jsme to tu už měli.
-Pinkie byla extra otravná
-Rarity a Applejack měli naprosto zbytečné role.
-Ztracený potenciál jiných background postav. Já jsem se hlavně těšil na gryfy, i když je nemám příliš rád. Snad příště.
7/10 Solidní epizoda, ale doufal jsem v něco lepšího.
Jinak všimli jste si, že tam nebyl Spike?
+Je to koukatelné. Tj, děj odsýpá, pořád se něco děj, avšak není to cirkus, gegy a vážné scény jsou dobře vyvážené.
+Bulk Biceps. Prvně jsem myslel, že to epku zabije, ale pak jsem si ho oblíbil. Je to sice stereotypní pubertální humor, ale já jsem se smál, a to je pro mě to důležité.
+Dash je dobře zpracovaná. Navíc jsem rád, jak se zachovala k Fluttershy a BB - dotáhla je na EG, i když riskovala, že se tam sama nedostane.
+Hromada nových, zajímavých postav. Škoda, že mají málo screentimu a dialogů.
+Soarin je prostě sympaťák.
+Bez nějakých výrazných kiksů
+Ty kostýmky... omlouvám se, ale tohle je prostě sexy.
*Derpy... I když jsem rád, že je zpátky, po tom, co se tam objevila jsem už neměl sebemenší ponětí, co se děje. Prostě jsem si toho nevšímal, protože... DERPY ! AND DERPED!
*Zápletka byla sice dobře zpracovaná, ale naprosto předvídatelná. A navíc jsme to tu už měli.
-Pinkie byla extra otravná
-Rarity a Applejack měli naprosto zbytečné role.
-Ztracený potenciál jiných background postav. Já jsem se hlavně těšil na gryfy, i když je nemám příliš rád. Snad příště.
7/10 Solidní epizoda, ale doufal jsem v něco lepšího.
Jinak všimli jste si, že tam nebyl Spike?