01.02.2014, 15:58
Focení naprosto epické, brony powa v celé své kráse!
Pragoffest 2014
|
01.02.2014, 15:58
Focení naprosto epické, brony powa v celé své kráse!
01.02.2014, 19:24
Tak jsem právě dorazil z PragoFFestu a bylo to awesome ! Super přednášky a ještě lepší bylo společný focení. Akorát jsem byl jak Fluttershy že když tam pak všichni zpívali tak já tam jenom mlčel a blbě koukal ( Neumím zpívat a na slova jsem si moc nevzpomínal). Snad to se mnou na příštím PonyConu nebo prostě jenom srazu bude lepší.
01.02.2014, 20:26
Prave sem dorazil a bylo to uzasny =)
Uzil sem si to vazne super akce a hl. Pro me prvni CON =)
01.02.2014, 21:21
Jedním slovem: awesome!
Focení, interwiever a to vše v asi 5 Hodinách, no kidding. Kolik lidí si nechalo podepsat Smusevčíka? Když jsem přišel a ukázal smusevčíka, Smusa: "Vy jste teda úchylové" , škoda, že jsem nešel na něj i s cosplayem
Cosplay za poníky? je to blbost, ale užijete si to.
Rozšiřte lásku kolem sebe, aby vám byla navrácena a žili v míru. 3D modeling
01.02.2014, 22:19
Protože u Jamisova rituálu nešel zvuk, tak jsme si na streamu domýšleli, co se tam asi děje.
Zde je trošku prostříhaná diskuse: All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.
02.02.2014, 00:16
Prosím kdo fotil Trixie (mě) tak mi pošlete fotku do PM. děkuji
Cosplay za poníky? je to blbost, ale užijete si to.
Rozšiřte lásku kolem sebe, aby vám byla navrácena a žili v míru. 3D modeling
02.02.2014, 00:33
Škoda, že jsem mohl být pouze dnes. Ale užil jsem si to,
it was so awesome!
02.02.2014, 00:34
Hrozně moc awesome.
S lidma, se kterýma jsem chtěla pokecat (zdravím především Iluzona! ) jsem pokecala, nemůžu si stěžovat. :33
02.02.2014, 01:47
Den číslo dva mýho prvního conu... Jak to nazvat... Den jedna byl úžasnej, ale tohle... tohle bylo nejmíň o 800% lepší! Popovídal sem si konečně s někym a ne že bych tam jenom tak seděl, společné pochody skrze celej pragoffest bylo něco neskutečnýho, focení a následný zpěv jsme si neskutenčně užil.
Workshop alá vyrobte si svého sněžného poníka z papíru se trochu protáhlo... [asi hodiny stavby aby se pak celej zbortil... ] Ale pak přišlo něco... co mě málem zabilo... Svatořečení našeho nového boha Jamise a následné přijímání slaných sušenek a fanty... Do toho Pidi na klávesy... Ale aby nebylo dost, tak ta svatá výprava za šířením víry skrz celej PragoFFest mě dodělala... Zároveň, sledování nový epizody sám doma... je sice fajn, ale nemá nad sledování nový epizody společně s dalšíma x lidma v sále na projektoru! Závěrem chci strašně poděkovat všem organizátorům, spoluorganizátorům, přednášejícím a fanouškům, kteří dohromady vytvořili něco, na co minimálně do smrti nezapomenu... Děkuju :')
02.02.2014, 12:38
Včera jsem si to náramně užil , dneska se účastním poze virtuálně na live streamu . Všechny moc zdravím
|
|