26.01.2014, 22:11
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.01.2014, 22:12 uživatelem nooopyn. Edited 1 time in total.)
Kľudne pôjdem aj ja, aby sa náhodou schimy nestratil

[Opakované] Bratislavské Stretká
|
26.01.2014, 22:11
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.01.2014, 22:12 uživatelem nooopyn. Edited 1 time in total.)
Kľudne pôjdem aj ja, aby sa náhodou schimy nestratil
![]()
30.01.2014, 21:03
Ok tak to mam potvrdene pridem(konečne).
Ale asi neskôr lebo kružok mi konči o 15:00. Odoslané z Equestrie
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
30.01.2014, 21:49
V pohode, ja budem mať asi 8 hodín (bodaj by som nemal
![]() Btw. keby si nevedel kde to je tak mi zavolaj (číslo ti radšej napíšem na skype ![]()
Myslim že viem ale neviem či vas najdem vnútri
![]() Odoslané z Equestrie
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
30.01.2014, 22:25
Mňa spoznáš ľahko. Dlhovlasý blonďák s tričkom Vinyl Scratch alebo cz/sk bronies.
A väčšinou sedíme vľavo jak vojdeš do reštaurácie (ta reštaurácia je v podzemí, čiže zídeš po schodoch dole a pôjdeš dva krát doľava [keby sme boli niekde inde dám ti vedieť])
30.01.2014, 22:27
Aha snaď vas najdem
![]() Odoslané z Equestrie
03.02.2014, 02:06
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.02.2014, 02:07 uživatelem Anonymous. Edited 1 time in total.)
Maybe I will come
![]()
03.02.2014, 11:43
Dobre ňupin už vie že som chory a preto to hlasim všetkým.
=nepridem ![]() Zas nabuduce. PS. Je velmi malá šanca že pridem. Malá. Akotak budem vás informovať. Odoslané z Equestrie
03.02.2014, 13:09
@Alexan: Však ty nemáš nejakú závažnú chorobu tak treba dúfať že sa vyzdravieš. Ale čo už, však prídeš snáď nabudúce
![]() (03.02.2014, 02:06)Anonymous Napsal(a): Maybe I will come Však mi potom napíš keď sa rozhodneš ![]()
04.02.2014, 12:27
Je to skoda. 100% nepridem.
Ale nabuduce musim! ![]() Odoslané z Equestrie
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |
|