22.08.2012, 19:45
ja myslela, ze blue si bere princeznu Spockovou
Ostrov sama pro sebe
Tečka aneb posezení neanonymních bronies
|
22.08.2012, 19:55
Nope, .Spock jenom oddava
Svatá prostato, píše se tu, že byste si měli vyříznout srdce.
Běžte radši k Huderům na diluviální držkovku. A k ní si dejte né Plzeň, ale Staropramen, má lepší poměr cena výkon.
22.08.2012, 19:57
Může mi někdo podat vysvětlení, abych věděla, co že chci vidět?
22.08.2012, 20:07
Asi ne a imho nechces
Běžte radši k Huderům na diluviální držkovku. A k ní si dejte né Plzeň, ale Staropramen, má lepší poměr cena výkon.
22.08.2012, 20:56
ale chces...tak koho si vezme, nekoho musi...ale spocku, my te chteli jako Mi amore Kredenza
Ostrov sama pro sebe
22.08.2012, 21:46
Kdyz bys byla ty Shining Armor tak bych o tom zacal vazne uvazovat
23.08.2012, 01:06
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.08.2012, 01:17 uživatelem Blue Storm. Edited 5 times in total.)
Taky ve čtvrtek nemohu dorazit.
Za to v pátek ano Ale jen jako seriozní člen.Tamto byl jen menší úlet smyslů....I když by nebylo od věci pak na tu hudební párty mít nějakou kulturní vložku. A propo:Už delší dobu přemýšlím nad věcí,která snad brzy vypukne..Myslím tím uvedení prvního dílu třetí serie. Nebylo by od věci sednout si spolu v ten památný den a live se podívat na MLP . Nevím,zda k vůli tomu dělat nové vlákno,tak jsem to dal sem. Pokud by byl rychlý net a projekce + vstřícnost Tečkabaru(ta je vždy ),tak by to mohlo dopadnout dobře ne?. Jen už znát ten oficiální datum no.
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.
23.08.2012, 12:28
Bude tam tedy dnes někdo? Po práci zajet mohu.
23.08.2012, 13:46
Ja dnes neprijdu, mam v planu peceni na patek A taky se nekdy musim venovat mase, aby mi doma nezvlcela.
Coz mi pripomina , ze hledam hlidani pro cicinu od 31 do cca 5.9 , povahove je Opal a vzhledove taky.
Ostrov sama pro sebe
23.08.2012, 14:42
Jako já bych dnes do tečky mohl, ale musí tam nekdo prijit. Na spoka nebudu čekat. Bůhví jak dlouho mu to kopání metra zabere.
v 5 to tu zkontroluju, tak sem do té doby můžete napsat. Jinak se tam neukazu. |
|