Sakryš, nějak mi tu to vlákno zapadlo
Díky všem za reakce
BlaXi, zcela jsem přehlédl tvůj updatovaný post - ač velmi opožděně, stejně na něj ještě odpovím :
(14.07.2013, 21:38)BlaX Napsal(a): Kritika - :- Ke konci, kolem presne pri 4. minute je fade out do cerne... hrozne pomalej a trva hrozne dlouho. Tomy by jsi se mel take vyhnout.
Kritika + :- Nejsou tam extreme dlouhe sceny (rozumej, treba desetivterinova scena vystrizena ze serialu...), strih je kazdou chvili a to se musi pochvalit, u novacku je to docela common problem
- Konecna scena (PP s party canonem) je dost dobrej napad, trochu pokulhava casovani, ale je to dost slusny.
Edit 7/24/2013: Nezapomel jsem, jenom nebyl cas. Dopsano. A kdy se muzem tesit na dalsi?
Fade out do černé - zamýšlená věc, mělo to udělat výsledný efekt - Twi naštvaně zahazuje papíry, fade, navození doměnky konce, a potom do toho na ,,ZA COOOO" vyletí nahorů RD jako návrat z5 do písně.
Díky za chválu, jsem rád že se ti i party canon líbil
Bohužel jsem ještě před doděláním videa prováděl trochu nešťastné poslední editace ve snaze vypráskat černé framy (což se mi nepovedlo, protože se při rendru zase vrátily
) a podařilo se mi
tím natahováním a roztahováním semtam pochroumat načasování.
Další PMV momentálně neplánuji, ale až mě něco napadne, určitě zase něco udělám
Možná někdy o kolem vánoc ? (rozuměj rozpětí +- 3 měsíce
)