29.08.2012, 15:49
Čekám až se Damael jednoho dne dostane na kopec a zničíte se navzájem
Bitva o kopec
|
29.08.2012, 15:49
Čekám až se Damael jednoho dne dostane na kopec a zničíte se navzájem
29.08.2012, 15:52
V tu dobu bude už 5. sezona MLP FIM.
♥grey as the moon and soul of its owner blue as the coat and eyes of a loner♥ ♥Why would a rose grow where nopony can see Like a rose without thorns is how i feel♥ ♥With smile like ripest apple you have ever seen And eyes like meadow of emerald sheen truly lost i have only been in those eyes so serene♥ How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
29.08.2012, 15:53
emm Meritic je infikovaný he he a jestli mě skopneš tak mě můj šéf povýší a dá na spět do základny na kopci i s celou hvězdnou kavalérií
29.08.2012, 15:56
Jak tě můžu skopnout, když nevím kde jsi? A když tak bych tě neskopnul, ale nakopnul.
♥grey as the moon and soul of its owner blue as the coat and eyes of a loner♥ ♥Why would a rose grow where nopony can see Like a rose without thorns is how i feel♥ ♥With smile like ripest apple you have ever seen And eyes like meadow of emerald sheen truly lost i have only been in those eyes so serene♥ How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
29.08.2012, 15:59
hmm máš pravdu sory ale jako protiopatření zapínám maskování
29.08.2012, 16:02
(K čemu opatření,když stejně nikdo neví kde jsi?)
29.08.2012, 16:12
jen pro jistotu že by mě vyčuchali vetřelci nebo predátoři na lovu : - >
29.08.2012, 16:32
(Tak to si připravim popcorn a colu)
Poems of Moon
29.08.2012, 16:34
Já jsem z vděčnosti Foxterovi, že mě přivedl znovu na tento svět a já už se nemusim dívat na vnitřek nějakýho přiblblýho muzea, nabídl svoje kopyto k jeho službám (a nechávám ho plně využívat mé postavy neb teď nějak nestíhám)
I used to stand still
Nestydatá reklama na moje patlaniny |