26.06.2014, 18:24
Mezi 7 a pul 8 jsem tam jako na Vlocence.
Anketa: Kde chcete čajit? Nemáte dostatečná oprávnění, abyste mohl(a) hlasovat v této anketě. |
|||
Na cestě | 31 | 54.39% | |
Shangri-la | 12 | 21.05% | |
Šamanka | 5 | 8.77% | |
Jiné | 9 | 15.79% | |
Celkem | 57 hlas(ů) | 100% |
* Hlasoval(a) jste pro tuto možnost. | [Zobrazit výsledky] |
Posezení v Čajovně (Praha, čtvrtky)
|
26.06.2014, 19:22
Napadlo mě, 10.7 se kvapem blíží tak jestli nechcete už pomalu začít přemýšlet v které čajovně budeme (rezervace by byla na mě, ale jak to bude probíhat atd opravdu nevím) každopádně návrhy připomínky atd beru ať je to vše cajkové a jsme tak vychechtaní že nebudeme muset platit poplatek za chechtovné
Person which made his decision
Za žádnou cenu mě nenuťte dělat facepalm...
26.06.2014, 19:40
A kdo ještě přijde, abychom věděli na koho se máme dále těšit.
Don't forget to brush your teeth
26.06.2014, 20:04
Pokud je mezi vámi někdo, kdo pojede na FFko a byl mi ochotný posloužit jako kurýr, tak se dostavím.
01.07.2014, 21:26
Tenhle čtvrtek mám zápis Bude čajka? Nebo jste všichni na FF?
01.07.2014, 23:49
Lidi už příští týden Kde to mám zablokovat pro nás? S názvem Applejack (vím opičím se, ale zrovna dneska jsem si po usilovném hledání koupil BB AJ )
02.07.2014, 01:52
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.07.2014, 02:02 uživatelem Nephala. Edited 3 times in total.)
Oh comeon zase trochu klídku. Rezervace tu samozřejmě místní (aka momentálně Pajzl, já a cukř- chci říct Krajkhour) před každým čtvrtkem provádí, takže se nemusíš bát, že by o to nebylo postaráno. Jen to nech klidně na nás Jestli se ti ale opravdu hodně moc chce organizovat, tu je seznam čajoven v centru, co znám:
Co vy ostatní ponies? Jak to vypadá s účastí tenhle týden? Sice se spousta lidí vrátila po skončení linie z FFka, ale spíš hlavně nepražáci + očekávám přesocializovanou náladu. Kdyžtak mi hlaste případnou účast, abych věděla, jestli to má smysl vůbec dneska zítra organizovat.
02.07.2014, 10:35
Ok Nephi, nechám na vás hlavně dejte vědět jaká protože se musím zorientovat (btw já nikotin nemožem) ale každopádně to bude dobrý pokec a chechtovné se snad platit nebude
03.07.2014, 04:55
Okie. Dnešní čajovna se tedy oficiálně nekoná. Samozřejmě, pokud má někdo cestu kolem, či neví co s časem (mluvím především k RainbowBronymu, jelikož jsem tvůj příspěvek před smazánim stihla přečíst) můžeme se domluvit, jelikož mám stejně dnes pochůzky týkající se čajoven a s největší pravděpodobností si pak někde (nejspíš Na Cestě) zakempim.
Divočák: Aye aye. Den předem to vypíšu. |
|