a to datum je podle který ho kalendáře májskej čas podle USNS UAC CNA UN GXNN USAN atd napsat podle názoru a odpovim
jo ještě umím trochu v binárce ale nic moc
Bitva o kopec
|
a to datum je podle který ho kalendáře májskej čas podle USNS UAC CNA UN GXNN USAN atd napsat podle názoru a odpovim
02.09.2012, 11:20
Staci v nasem kalendari
Odesláno z mého DumbPhone Wildfire S pomocí DumbTapaTalk 4 Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
02.09.2012, 12:11
Dumbass se nám vrátil
Mě by taky celkem stačil ten náš
02.09.2012, 14:49
tak jak to vidím jeto úplně přesně nevím
teď byl problém se sestavováním mé zbroje(pracuji na novém avatarovi) jo a pan Vesker posílá pozdravy z Umbrela corp.
02.09.2012, 14:51
Tak ze ho zdravim taky
Odesláno z mého DumbPhone Wildfire S pomocí DumbTapaTalk 4 Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
02.09.2012, 14:54
Drake šel přivítat Dumbasse a já si zatím vzal kopec.
02.09.2012, 14:54
jo jo je zatím v regenerační komoře a sežral už par UAC jednotek
02.09.2012, 15:11
Asi jsi měl halucinace, nikoho jsem přívítat nešel. Když jsi vyšel na kopec, poslal jsem tě s dopisem na úvítání k Dumbasovi.
♥grey as the moon and soul of its owner blue as the coat and eyes of a loner♥ ♥Why would a rose grow where nopony can see Like a rose without thorns is how i feel♥ ♥With smile like ripest apple you have ever seen And eyes like meadow of emerald sheen truly lost i have only been in those eyes so serene♥ How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
02.09.2012, 15:14
Dopis jsem pod kopcem předal pošťákovi,který tě navíc za pouhých 50kč shodil z kopce..Kopec je zase můj.
03.09.2012, 10:51
pls jak zní odpověď k otázce kdo má kopec z neidentifikovatelného,nerozbitného,nehořlavého,všemu odolného materiálu.já jen aby řeč nestála co nehraju tak to má male a dost nudné komenty jinak jste všichni super klasa aby bylo jasno že já nemám takové řečnické možnosti jinak doba příchodu velkého Damaela se blíží jo a budu mít zpoždění protože mí vojáci zaparkovali na orbitální základně na místo pro vozíčkáře takže se soudíme a když prohrajem vymažeme tu galaxii z vesmíru tak hoj a hezký den
|