Registrován od: Jun 2012
Hodnocení:
51
Dělal jsem,že mě to baví a tys to nevydržel a šel to taky vyzkoušet.Byl jsi o něco rychlejší,takže jsme se za chvíli srazili.Ty jsi z toho omdlel a mě to vyhodilo na břeh.Vylezl jsem zpátky na kopec(Sakra,to už je trapný.Musím vymyslet lepší způsob,jak se dostat nahoru)
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
98
A celý unavený jsi usnul. Tak jsem tě strčil do postele a postel poslal po řece pryč. Cestou jsi nabral i Dumbase, takže vás oba proud odnesl na posteli, daleko od kopce. Mám kopec.
♥grey as the moon and soul of its owner
blue as the coat and eyes of a loner♥
♥Why would a rose grow where nopony can see
Like a rose without thorns is how i feel♥
♥With smile like ripest apple you have ever seen
And eyes like meadow of emerald sheen
truly lost i have only been
in those eyes so serene♥
How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
Hodnocení:
23
(Už 6 stran jsem se neobtěžoval zabrat kopec)
Vykopu v kopci tunel a dostanu se až pod tebe. Stáhnu tě do tunelu a rychle ho za sebou zahrabu a ty jsi tam zůstal uvězněn. Pro jistotu jsem ti ještě zlámal ruce a nohy aby si se nemohl vyhrabat (vchod je taky zahrabán). Kopec je můj
Hodnocení:
98
Přes telefon s hlasovým vytáčením, jsem si zavolal pomoc. Policie, hasiči a záchranka přijeli. Policie tě zatkla za ublížení na těle. Hasiči mě vyhrabali a záchranka s medigunem mě napravila. Tebe odvezli do vězení a já zůstal na kopci.
♥grey as the moon and soul of its owner
blue as the coat and eyes of a loner♥
♥Why would a rose grow where nopony can see
Like a rose without thorns is how i feel♥
♥With smile like ripest apple you have ever seen
And eyes like meadow of emerald sheen
truly lost i have only been
in those eyes so serene♥
How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
34
Protože jsem Dumb, řeka mě vyvezla nahoru. Tebe jsem majznul zkaženou rybou, a šel jsi k zubařovi pro nové zuby.
Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
jo a já jsem použil energie prastarých sil a povolal na kopec dovážku jídla a tím sem vás zhypnotizoval a donutil jít domů a být obézními koníky a tak skončila epocha která nikdy neskončí
Hodnocení:
34
Avšak Dumb objevil TV Sportline a opět zhubl. Tím pádem měl sílu vydrápat se na kopec a uklidit ho.
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
Registrován od: Jun 2012
Hodnocení:
51
Protože já našel jen rádio sportline,tak mi hubnutí trvalo mnohem déle.Dumbasse to zatím na kopci přestalo bavit a odešel neznámo kam,takže kopec si zase zabírám já.
05.09.2012, 17:36
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.09.2012, 17:38 uživatelem Damael.)
hů hu jeto supe když letíte super rychlou rychlostí a okolo vás protéká vesmír již brzy se vrátím a mám super uchyli kteří mají geneticky zakódovanou mou obranu a místo prasáren
útočí na jiné úchyli (všichni víme o co tu de(a jestli ne tak jeto jen marketingoví trik nebo ne_?))
Hodnocení:
34
Mpa jsem opet vyhodil. Jen jsem usl ve vinnem sklepe.
Damael: Na moje psychopaticke uchyly, ktrere jsem si dovezl z dovolene tvi nemaji
Odesláno z mého DumbPhone Wildfire S pomocí DumbTapaTalk 4