20.08.2014, 22:05
Vaše nedávné zážitky
|
20.08.2014, 22:09
Baterka, stahp. With dis and em avatars.
Love and Tolerate není hloupost.
723462958 vanamartincz@gmail.com
22.08.2014, 14:42
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.08.2014, 04:24 uživatelem MrKafr. Edited 2 times in total.)
27.08.2014, 02:14
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.08.2014, 02:15 uživatelem MrFreemanCz. Edited 1 time in total.)
http://youtubedoubler.com/dhr0 doporučuji to video s rusakama ztlumit..
![]()
oh god..HNNNgggGGHHhhhh..
![]() ︻÷╦╤---─ <<<<MUSIC&GAMES!! Když tak si mě přidejte na skypu. Třeba mužem něco zahrát ![]() Music volume ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ ▉ 100% Bass ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ ▉ ▉▉▉over 9000%!!
27.08.2014, 23:16
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
02.09.2014, 18:40
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.09.2014, 18:47 uživatelem Azuliana. Edited 1 time in total.)
Konečně jsem se dokopala k tomu, abych se s vámi podělila o své zážitky z víkendu.
Původní plán byl zajet aspoň na otočku na CZQ, když si ale můj muž vzpomněl, že ten víkend jsou v Mostě závody tahačů, volba byla jasná. Sice jsme kvůli práci museli brzy v neděli odjíždět, ale i tak jsme si užili celou sobotu plnou rychlých aut, závodů a zábavy s tím spojené. Neměnila bych a příští rok jedeme zas! Highlighty: - samozřejmě dva závody FIA European Truck Racing Championship, první zábavný, neb se povedlo odstartovat až na třetí pokus (poprvé se v první šikaně seklo pět tahačů, podruhé dva nebo tři), druhý napínavý, neb se na prvních třech místech rvali naši se Španělem, nakonec vyhrál Lacko - zjištění, že v soutěži tahačů jezdí dvě ženy - ten zvláštní pocit hrdosti, když hraje česká hymna na počest vítěze - Formula Renault 2.0. Závody malých formulí, ze kterých se často rekrutují jezdci do F1 (naposled Valtteri Bottas) - zjištění, že "Žlutá armáda" je opravdu všude. Potkala jsem minimálně šest lidí s kšiltovkou VR46 ![]() - zajímavé kousky na parkovišti - starý Mustang, nový Mustang, Ferrari F430 (zrovna mé oblíbené), Land Rover Defender a nějaké ty audiny a BMW ![]() - borec na Yamaze YZF - zjištění, že jste ubytováni na stejném hotelu s mužem, který dělal rozhovor s Marcem Marquezem (Michal Štepanovský, redaktor sportovní rubriky Světa motorů) Bylo toho samozřejmě víc, ale tohle mi tak nejvíc utkvělo v paměti ![]() Takže plán na poslední víkend na prázdnin na příští rok je jasný! ![]()
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
02.09.2014, 21:08
Autobus 119 cestou na letiste.
Buttons mum si me stahla k sobe na klin pac nebylo misto. Pote jsem prohlasil, ze jsem Buttons mash and she is my mum. Fun overload ![]() ![]() Fancy some DA? Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party Wielder of the BassCanon Mk.VIII ! CZ/SK bronies z.s.
08.09.2014, 16:52
Chápu, že mé příjmení není úplně tradiční a že některým lidem dělá problém jej správně pochytit. Už jsem byla Fríželková, Frýžilková, Frýžalková a podobně.
Ale cenu za nejlepší zmrvení získává Chachar: Trinzelková ![]() A taky pobavila kolegyně v práci. Neustále ze mě tahá fotku přítele. No a minulý týden zahlédla fotku muže, kterou mám nastavenou jako pozadí na mobilu. Tak se zeptala, jestli je to ten můj... Yeah, sure ![]()
It's no problem for me, but it's a problem for you.
08.09.2014, 17:07
Možná že je Desolator maskovaný Loki
![]() Sent by Ponyriffic Binary Hoofwriter Love and Tolerate není hloupost.
723462958 vanamartincz@gmail.com
13.09.2014, 08:14
Trocha situačního morbidního humoru
![]() Volá mi přítel a někdy v půlce hovoru mu chci oznámit, že mi jeho mamka přála k svátku. Tak zahlásím: "Psala mi mamka." Přítel: "Tvoje?" (pro ty, kteří nevědí, má mamka je 5 let po smrti)
It's no problem for me, but it's a problem for you. |
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: