Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
34
12.09.2012, 16:01
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.09.2012, 20:56 uživatelem Dumbass_CZ.)
(Blbost, se ti něco zdálo. Party Canon mám u sebe v kapse ... -_-)
Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
Registrován od: Jun 2012
Hodnocení:
51
(12.09.2012, 07:13)Dumbass_CZ Napsal(a): (Ale nelíbí se mi, když někdo něco napíše, a on řekne že ne, že to bylo jinak. )
(Hlavně,že ty to vůbec neděláš co?:p)
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
98
(12.09.2012, 16:05)mp5991 Napsal(a): (12.09.2012, 07:13)Dumbass_CZ Napsal(a): (Ale nelíbí se mi, když někdo něco napíše, a on řekne že ne, že to bylo jinak. )
(Hlavně,že ty to vůbec neděláš co?:p)
(Teď jsi ho dostal )
♥grey as the moon and soul of its owner
blue as the coat and eyes of a loner♥
♥Why would a rose grow where nopony can see
Like a rose without thorns is how i feel♥
♥With smile like ripest apple you have ever seen
And eyes like meadow of emerald sheen
truly lost i have only been
in those eyes so serene♥
How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
Hodnocení:
34
(Já to udělal, protože vy by jste nepřestali. A když vy to děláte, tak proč nemůžu také ? Jinak je rozdíl mezi tím, když ti řeknu, že je to blbost a tím, když rovnou píšeš, jak to je )
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
Hodnocení:
23
Mezitím, co všichni píšou do závorek jsem mpho svázal, hodil do krabice a poštou poslal na druhý konec světa. Kopec je můj
Registrován od: Jun 2012
Hodnocení:
51
Pošta se rozhodla,že živé věci nelze vyvážet do zahraničí,takže mě poslali zpátky na kopec.Když jsi viděl,že jsem zpátky,tak jsi šel zmlátit pošťáka a mě jsi nechal na kopci úplně samotného,takže je asi můj.
Hodnocení:
34
Dostal jsi infarkt, když sis prohlížel nové vydání PlayPony, a museli tě odvést do nemocnice. Kopec jsem si zabral já, a nechal ho na mě i registrovat. Jako stráže jsem si najal Chucka Norrise, Bruce Leeho, Alucarda, Danteho a Grella.
Hodnocení:
98
Zrušil jsem registraci, pomocí 2 litrů rumu. Pak jsem šel na kopec, a protože se mě všech pět stráží bálo, otočily se na tebe, zmlátili tě a vykopli z kopce. Pak rychle kopec opustili a já ho zabral.
♥grey as the moon and soul of its owner
blue as the coat and eyes of a loner♥
♥Why would a rose grow where nopony can see
Like a rose without thorns is how i feel♥
♥With smile like ripest apple you have ever seen
And eyes like meadow of emerald sheen
truly lost i have only been
in those eyes so serene♥
How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
Hodnocení:
34
(Jak se tě můžou bát ?? Takové nicky. Už jsou ty vaše důvody trapné, protože se furt jen opakují -_-)
Prodám kopec MPovi za směšnou cenu, a ten tě vyhodí.
Hodnocení:
23
Protože jsem na kopec zaútočil tisícím příspěvkem, tak jste mi všichni běželi uspořádat oslavu a MP mi dá jako dárek kopec.
|