Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
15
21.10.2014, 18:53
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.10.2014, 18:54 uživatelem kotja. Edited 1 time in total.)
Sice to mám teď do Prahy daleko, ale když už by se scházelo naživo, tak s nějakou výrobou, ukázkou a tak.
Provázej vás duha
- Fluttershy; STrhák
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
36
21.10.2014, 19:13
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.10.2014, 19:17 uživatelem ithil. Edited 1 time in total.)
A to jako predstavujes ze si pred vama za hodinu vyrobim cosplay nebo co? U posledniho cosplaye jsem jen na paruce stravila 4 dny.
Jako jo muzu dotahnout krosnu veci a ukazat jak funguje lepidlo na vlasy nebo ze i paruka se da nakulmovat. Netusim jak bych predvadela sici stroj nebo vybirani latky. A treba natirat nebo sprejovat cokoliv co pak 24 hodin schne je taky blbost. Na tohle by lidi museli ke me domu a tam se fak nevejdou
Nechci aby to vypadalo ze jsem neochotna cokoliv predvadet a vim ze by to pak bylo lakavejsi kdyby to byl workshop, jenze to neni uplne realne. To muzu udelat na conu kde na to je vic dni, ne jako jednorazovou rychlovku v hospode
Hodnocení:
15
Jen víc než by šlo napsat na fóru, protože to si můžu dohledat
Provázej vás duha
- Fluttershy; STrhák
Hodnocení:
36
Brouku ver mi, vsechno si muzes dohledat. Takhle jsem se ja stala ti "strasne dobrym a zkusenym" cosplayerem. Proste jsem se nebala hledat tutorialy na youtube a sama je zkouset. A stejne i po tom co jsem mela na FF prednasku se furt najdou lidi ktery si neumi ani objednat paruku
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
16
Byl bych určitě pro, sám jsem tvých rad dobře využil (ano, patřím mezi ty, co absolutně netušilli, jak začít).
Sraz více lidí se zájmem o cospaly = více napádů, super - pokud se tedy ovšem sejdou ti co hledají způsoby jak ano a ne důvody proč to nejde.
Hodnocení:
15
21.10.2014, 21:53
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.10.2014, 21:54 uživatelem kotja. Edited 1 time in total.)
Myslel jsem něco jako osahat si různé látky a tak.
Provázej vás duha
- Fluttershy; STrhák
Hodnocení:
36
No tak to by jsme museli udelat vylet do prodejny latek. Fakt nemam ustrizky od 50ti druhu latek. Navic latky samy o sobe jsou veda. Kazda se chova jinak. Jinak se pohybuje na cloveku, jinak se s ni pracuje pri siti, nektere se muchlaji a jine ne. Maj ruzny gramaze, jsou pruhledny, leskly....myslim ze obcas se delaji nejake poznavaci prednasky primo od svadlen