Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
35
@blesk1j_CZ: tak princip v podstate jednoduchej, vem si sadru, vysochej do ni motiv, zalej silikonem a urob si tim padem silikonovou formu a pak uz staci do te formy vzdy jen nalit cokoladu s libovolnou prichuti a nechat zatuhnout. jeste udelat teda nejaky pekny obal a mas to doma taky
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
33
To já bych nebyl schopný sníst nic na čem je poník

Bylo by mi to líto
Člen řádu Equestrijských rytířů.
Ve svitu měsíce klaním se tobě mocná Luno, jež chráníš náš spánek a klid.
S příchodem prvních paprsků slunce klaním se tobě mocná Celestie. Nechť teplé paprsky slunce prosvětlují naši cestu životem.
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
16
no v tom máš pravdu. asi by jsme nechtěli být kanibalové.
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight 
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"
To prostě žeru
Registrován od: May 2013
Hodnocení:
4
(27.11.2014, 19:03)Dragea Napsal(a): Je ta čokoláda aspoň dobrá? Aby to nebyla ta s prominutím sra*ka z Polska. 
Pardon, že cituji, ale tvoji narážku na špatné polské potraviny si beru velmi osobně, kdyby v Česku nebyla poptávka po tom hnoji tak se sem nevozí, bez rozdílu původu.
Sedím tady, mám na sobě kostičkované šaty z kanafasu a vojenské boty.
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
16
v ruce bych je taky pral.
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight 
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"
To prostě žeru
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
33
Já peru ve 40 stupních ..
Člen řádu Equestrijských rytířů.
Ve svitu měsíce klaním se tobě mocná Luno, jež chráníš náš spánek a klid.
S příchodem prvních paprsků slunce klaním se tobě mocná Celestie. Nechť teplé paprsky slunce prosvětlují naši cestu životem.