28.12.2014, 13:33
God damnit , tak to je moc povedené , tohle bych nikdy nedokázal pokračuj ve své tvorbě
Vyšinuté karikatury tuláka Quinta
|
28.12.2014, 13:33
God damnit , tak to je moc povedené , tohle bych nikdy nedokázal pokračuj ve své tvorbě
28.12.2014, 13:38
Tá RD na karaoke je tak jednoduchá a zároveň aj super. Už je to dlho čo som od teba videla naposledy niečo ako je tá RD. Pretože väčšinou kreslíš tým svojím lineartovým štýlom.
Molestia is watching you when you are on the toilet
I'm big Sonic fan
28.12.2014, 16:23
Díky moc.
"Problém" je v tom, že mě ten čárkový baví nejvíc. Ale mám v plánu zkusit nějaké překreslení něčeho, co jsem dělal kdysi dávno, jen tak pro porovnání, a pak jsou věci, pro které zase je ten plnobarevný lepší. Takže i takové další obrázky časem budou.
01.01.2015, 15:00
"Tradiční" novoroční Berry Punch. Doplněná o trochu kreslících pokusů.
Dostali jsme nový rok. Užívejme jej ve zdraví a pohodě. A jestli k němu někdo dostal i návod, ať se prosím podělí. Mělo by v něm být napsané, jak se o něj pořádně starat. Ať ho nemusíme pořád měnit každých 12 měsíců.
01.01.2015, 22:45
Opět hezký slovní humor. A ty postupné výrazy hydry jsou k nezaplacení!
Jinak se obávám, že rok byl nejspíš zařazen mezi spotřební materiál (jako baterie nebo žárovky), takže s jeho trvanlivostí si výrobci asi hlavu nědělají. ...odkud jde světlo na tom posledním obrázku?
02.01.2015, 09:40
Jojo, výrazy hydry. Říkal jsem si, celých dvanáct hlav navíc, já jsem snad blázen! Napadlo mě to až dodatečně, původní myšlenka byla jen s narážkou na seaponies.
Světlo by mělo padat z nějaké lampy u stropu, ale ano, jsem si vědom, že mi dělá potíže představit si, jak se má na poníkovských kuloplochách správně chovat a jak se navzájem kryjí.
02.01.2015, 14:08
hezký :3 Berry punch miluju :3
Myslíš že bych mohla nakreslit tvojeho oc a mého ? ( jen pro zábavu )
Někdy nemohu z toho když poník uklouzne po listu
ale někdy můžu když jsem to já DA https://noioo.deviantart.com/
02.01.2015, 14:54
Chudák Derpy . Hydroponics a Hydropony , to je libový
Ta menší trilogie mě zaujala nejvíc, je opravdu boží a jak říká Kája, ty výrazy Hydry stojí za to “Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero Vir Ilustris
02.01.2015, 18:08
Nemá hrubé nohy? Just thinking.
Molestia is watching you when you are on the toilet
I'm big Sonic fan
02.01.2015, 21:30
Oggy: Hrubé nohy? To mi nějak nedochází...
Frolda: I aim to amuse smilex: jistě, budu poctěn (I když bych rád věděl, které OC konkrétně . Ale nezáleží na tom, vyber si klidně libovolné. V záloze mám snad 6, sice ne tak vypracovaných jako bývají v RP sekci, obvykle mi stačí jen rasa+jméno+talent+CM+základ osobnosti a pak nabaluji další drobnosti jak jsou potřeba a jak mě napadnou) |
|