Hodnocení tématu:
  • 15 Hlas(ů) - 4.07 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pravidelné páteční srazy, Praha (Vyšehrad)
super, jen mě mrzí, že jsem s vámi nemohl dneska zůstat dýl. Snad příští pátek, to už mi bude 15 Pinkiehappy
"Proč bychom měli být dospělými, když nemůže být aspoň občas dětmi?" - 4. doctor

mé překlady: Vlákno s google docs nebo Wattpad
Odpovědět
tak to se tam asi uvidimePinkiesmile
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack

Moje literární tvorba 

Love and Tolerate
Odpovědět
už letim z letnan mužemi někko jít naproti na vysočanskou??
Heart batponies 4ever Heart
uctívejte naše boha JAMISE
Odpovědět
Zdar, přesunuli jsme se jinam. Jsme teď v Pivní rozmanitosti. Jeď z vysočanské autobusem 136 směrem do Libně na zastávku Ohrada. Adresa hospody Konevova 133, Praha 3 , je to směrem jakoby nazpátek přes křižovatku.
Czequestria 2021 stream in works. Další srazy a přednášky jsou v mém webu a YT channelu.
Archiv: Komixový index
Web|Mastodon|Bluesky
Odpovědět
ahoj všichni jsme tu ale zase tu nikdo neni jsem v haji a jdu dom doufam že ste si to užily Fluttercry nad přište Pinkiesad2

jdu čekat na 136 Fluttercry pro přište prosim o telefon
Heart batponies 4ever Heart
uctívejte naše boha JAMISE
Odpovědět
Já jsem se s weredragonem přesunul do geekarny a nechcete vědět co se tu dělo Rainbowwild
Odpovědět
Heart 
(16.01.2015, 23:24)QjmasterCz Napsal(a): ahoj všichni jsme tu ale zase tu nikdo neni jsem v haji a jdu dom doufam že ste si to užily Fluttercry nad přište Pinkiesad2

jdu čekat na 136 Fluttercry pro přište prosim o telefon

Za všechny se moc omlouvám. Včerejší sraz byl skutečně chaotický a dlouhou dobu jsme nevěděli, kde nakonec skončíme :-( Obvykle to takový bordel nebývá (možná trochu, ale ne tolik).

Příště určitě přijď, zorganizujeme to lépe. (Nejsi sám, kdo to nenašel.)
Was it a God, who traced this sign, with calm across my tumult stealing,
My troubled heart to joy unsealing,
with impulse, mystic and divine, the powers of Nature here, around my path, revealing?
Am I a God? — so clear mine eyes!
Odpovědět
Ajsleepy omlouvám se ale to co se odehrálo v pátek bylo dáno sledem těžko ovlivnitelných nečekaných událostí. Nejdřív Houmr neměl stůl a pak se v Klidu po práci sešlo 3x víc lidí než byl zarezervovaný stůl Twilightoops. Načež se kvůli nepohodlí u stolu zavelel přesun do pivnice na Žižkově.
Fotky z pátku
Czequestria 2021 stream in works. Další srazy a přednášky jsou v mém webu a YT channelu.
Archiv: Komixový index
Web|Mastodon|Bluesky
Odpovědět
Tenhle sraz byl super Pinkiesmile přesuny sem tam beru jako součást zábavy, protože je to i o něčem jiném než jen sedět v u stolu s pitím a jídlem.

Zcela neplánovaně také dorazili Drážďanští bronies Twilightsmile takže když se příště hecneme, vyrazíme za nimi, co vy na to?

No a aby toho nebylo málo - návštěvníci si odnesli malou bonusovou zprávu, která se tu brzo objeví jako oficiální oznámení.

(16.01.2015, 20:13)KRAJKHOUR Napsal(a): Je pro mě zajímavé že ty nejlepší srazy jsou na kterých nejsem. [spoiler: čistě osobní ]

Přesedlám na chvíli z Fluttershy na Applejack: ... a tys mi neveřil, když jsme o tom mluvili Applejackunsure sice mě ani trochu netěší, že to říkám, ale někdo tyhle věci nahlas říct musí - nebudeme si tu donekonečna něco nalhávat. Je to doufám první krok k tomu, aby se věci daly do pohybu a podobné záležitosti nebude v budoucnu třeba řešit.

(17.01.2015, 05:11)DaveL Napsal(a): Já jsem se s weredragonem přesunul do geekarny a nechcete vědět co se tu dělo Rainbowwild

Po tom, co nechal na srazu svůj batoh plný [spoiler: censored anyway] vážně nechceme Rainbowlaugh batožina je u nás doma - zastav se během dneška: Alkel nebo já budeme doma celý den.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.

Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.

The Last Rebel... still alive
Odpovědět
(18.01.2015, 13:19)Jamis Napsal(a): Po tom, co nechal na srazu svůj batoh plný [spoiler: censored anyway]

who ate all my food :L
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)